Becca Rose Quartz Shimmering Skin Perfector Pressed

Van de vele merken die highlighters in hun assortiment aanbieden, is Becca volgens mij wel een van de meest populaire. Ze staan tenslotte ook bekend om hun highlighters. Heel lang stond een van de highlighters op mijn verlanglijstje, maar ik heb me voor een lange tijd in weten te houden.

In augustus 2016 zwichtte ik toch voor het merk en kocht ik via Cultbeauty de highlighter Moonstone (Shimmering Skin Perfector Pressed). En jeetje wat ben ik blij met die highlighter! De kwaliteit is super goed en de kleur prachtig.

Afgelopen maand wist ik via Ebay mijn tweede Becca highlighter te bemachtigen. En nee, niet omdat het zo moeilijk te krijgen is (kan via Sephora.fr, Cultbeauty, Babassu in NL enz.), maar omdat ik natuurlijk weer mijn oog had op een Limited Edition highlighter die niet meer te koop was. Kijk met mij mee naar het juweeltje!

schermafbeelding-2017-01-26-om-17-57-08schermafbeelding-2017-01-26-om-17-57-19schermafbeelding-2017-01-26-om-17-57-27

Ik heb het over de Shimmering Skin Perfector Pressed in de kleur Rose Quartz, met Limited Edition verpakking en al. En oh lieve mensen, wat is de verpakking prachtig!

schermafbeelding-2017-01-26-om-17-55-58schermafbeelding-2017-01-26-om-17-56-29

De verpakking straalt pure luxe uit. Waar we van Becca de zwarte randen gewend zijn, zijn die hier vervangen door rose gold randen. De verpakking glimt prachtig, voelt stevig aan en ligt fijn in de hand (van die laatste twee is ook sprake bij de regular highlighters van Becca trouwens).

Wat ook speciaal is aan de deze highlighter, dat is het reliëf van het poeder. Normaliter is dat gewoon glad.

schermafbeelding-2017-01-26-om-17-56-15schermafbeelding-2017-01-26-om-17-56-42schermafbeelding-2017-01-26-om-17-56-51

De kleur is zoals ik hem had verwacht na het horen van de naam Rose Quartz: pastel roze met een mooie shine.

schermafbeelding-2017-01-26-om-17-57-54

En dan de swatches. Links zie je de highlighter zoals die swatcht als ik 1 streep zet op mijn arm. Rechts, waar het zo mooi glimt, zie je de highlighter als deze geblend is met een kwast. Pretty, huh?!

Het poeder is, net zoals Moonstone uit de reguliere collectie, heel zacht, creamy genoeg om mooi en egaal te blenden maar toch poederig genoeg om aan te brengen als een poeder. Erg prettig in gebruik en voor het dragen dus! Het pakt ook heel goed aan mijn kwast, zodat er niet veel product nodig is om het zichtbaar te hebben op mijn gezicht.

schermafbeelding-2017-01-26-om-17-55-37

Ik vind het altijd heel lastig om de kleur van een highlighter op de foto te krijgen alsi k het op mijn gezicht draag, maar je ziet op deze foto wel hoe prachtig de glow is! Shine away baby :).

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Rose Quartz kostte, net als de reguliere collectie highlighters van Becca, €38. 

Wat is jouw favoriete highlighter van Becca?

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s