Kylie Cosmetics the Holiday Collection

De feestdagen van 2016 zijn inmiddels alweer voorbij en ook de kou vertrekt langzaam uit Nederland. Toch wilde ik jullie graag nog de Holiday Collection van Kylie Cosmetics laten zien. Net als met haar verjaardag, kwam Kylie Jenner met een speciale collectie voor de feestdagen met als kenmerkende kleuren zilver en wit.

Van de collectie heb ik een aantal dingen weten te scoren en het duurde even voordat ze mij allemaal bereikten, maar ik heb nu alles wat ik wist te bemachtigen en ben er super blij mee! Dus here we go!

schermafbeelding-2017-01-28-om-17_fotor

Dit zijn alle leuke items die ik heb weten te bemachtigen! Net als altijd was ook deze collectie weer enorm populair (omdat ie Limited Edition is) en veel van de producten vlogen eruit.

In principe ging ik in eerste instantie enkel voor een lipgloss en metal van de collectie, maar op een gegeven moment was er een fijne korting tijdens Black Friday en niet veel later kreeg je tijdens de 12 Days of Christmas acties van Kylie vanalles gratis, zoals de lipkits en de sleutelhanger! Dat zijn nog eens top acties!

Past kort geleden heb ik de mini matte lipsticks van iemand kunnen kopen, omdat ze er eentje over had (thanks Nicky!). Me happyyyy!

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-48-19schermafbeelding-2017-01-28-om-17-48-30schermafbeelding-2017-01-28-om-17-48-37

De Holiday Collection heeft hele leuke verpakkingen. Zowel de single lipproducten als de lipkits komen als ornament, zodat deze in de kerstboom gehangen konden worden. Ik kocht de Gloss ‘Jolly’ (links op de foto) en mijn eerste Metal Lipstick ‘Dancer’ (rechts op de foto). Behalve deze twee had de collectie nog een tweede gloss.

De gloss is een vrij donkere kleur en wat betreft kwaliteit net zo top als altijd. Ik moet er nog altijd een blog over schrijven bedenk ik me, maar die hebben jullie zeker van tegoed!

‘Dancer’ is de eerste metal lipstick die ik van Kylie Cosmetics kocht. Van Colourpop heb ik er ooit eentje geprobeerd maar dit vond ik niets. De verhalen over de metals van Kylie zijn echter zo goed, dat ik besloot deze prachtige kleur te proberen. De metal draagt heel prettig en hij is zooooo mooi.

Ik vind het wel lastig dragen voor een diner o.i.d., want door de formule glijdt het product wel veel sneller van mijn lippen af (het droogt niet volledig op om het metal te houden). Maar voor een feestje (waar ik het af en toe kan bijwerken), is het prachtig! De kleur doet me echt denken aan de herfst: bruin/rood met roze en paarse glitters. Pretty!

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-50-05

De meest linkse swatch is van Jolly en de tweede van links is van Dancer. De andere twee swatches zijn van de lipkits!

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-47-37schermafbeelding-2017-01-28-om-17-47-44schermafbeelding-2017-01-28-om-17-47-59schermafbeelding-2017-01-28-om-17-48-11

De rode lipkit is de kleur ‘Merry’ en is een prachtige, Christmassy red. De paars/bruine lipkit is de kleur ‘Vixen’. Beide kleuren zijn er speciaal voor de kerstcollectie en inmiddels helaas niet meer te koop.

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-50-05

Nogmaals even de swatches, zodat je niet terug hoeft te scrollen :). De mooie rode kleur is Merry en helemaal rechts zie je Vixen.

Vixen is wel een beetje een patchy kleur moet ik zeggen. Dat is wat we ook al bij de Leo kleur van de Birthday Collection zagen. Donkere kleur en dan patchy formule. Van Vixen moet ik eerlijk zeggen dat het niet direct een kleur is die ik veel zou dragen overdag (omdat het echt een heel donkere kleur is), maar voor een avondje uit is het dan weer wel up my street.

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-50-12

Hier zie je Leo (Birthday Collection) en Vixen (Holiday Collection) naast elkaar. Leo is de bovenste, iets lichtere kleur. Waar Leo een rood/paarse ondertoon heeft, is dit bij Vixen bruin/paars.

Merry is ook een tikkeltje patchy maar veel minder dan Vixen. Merry is echt de rode lipstick die iedereen gewoon moet hebben, just in case you need a red lipstick!

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-49-11schermafbeelding-2017-01-28-om-17-49-31schermafbeelding-2017-01-28-om-17-49-18schermafbeelding-2017-01-28-om-17-49-25schermafbeelding-2017-01-28-om-17-49-38

Next up zijn de mini mattes! Ik heb echt een zwak voor de mini mattes van Kylie Cosmetics. Ik was ook al helemaal dol op die van de Birthday Collection. Het is gewoon heel handig: ze zijn makkelijk voor in je tas, super cute en zo kan je meerdere kleuren uitproberen.

Deze mini set bevat twee speciale Holiday kleuren: Angel en wederom Vixen.

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-49-59

De kleuren v.l.n.r.: Ginger, Moon, Kristen, Vixen, Love Bite, Angel.

Kristen herken je wellicht ook uit de mini set van de Birthday Collection!

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-49-05

Op een gegeven moment kreeg je tijdens de Twelve Days of Christmas acties deze schattige pompom sleutelhanger gratis bij je bestelling. How cute! Het was vast een voorproefje voor de merchandise die Kylie inmiddels heeft uitgebracht via The Kylie Shop.

schermafbeelding-2017-01-28-om-17-48-43schermafbeelding-2017-01-28-om-17-48-57schermafbeelding-2017-01-28-om-17-48-50

En tot slot kocht ik deze toffe makeup bag tijdens de Black Friday sale! De makeup bag van de Birthday Collection had ik niet gekocht en dat vond ik achteraf wel jammer, want het is een super ruime bag met twee vakjes (niets is handiger in je toilettas dan losse vakjes voor haarspeldjes en elastiekjes!).

De makeup bag was echter wel wat prijzig, dus ik vond het pas echt de moeite waard toen er lekker veel korting vanaf ging! Het is gemaakt van een glimmend zilver stofje met het Kylie logo op de voorkant. Op de achterkant staat haar naam (hoe cool was het geweest als je daar je eigen naam kon zetten, niet?!) en aan de rits hangt haar initiaal ‘K’.

Zoals je kunt lezen ben ik erg blij met al deze Kylie Cosmetics Holliday Collection goodies. De Vixen lipkit ga ik verkopen omdat ik uiteindelijk het minisetje toch wist te bemachtigen, maar verder geniet ik van alle andere producten!

De Kylie Cosmetics Holiday Collection is inmiddels bijna helemaal uitverkocht, maar de reguliere Kylie Cosmetics producten koop je via kyliecosmetics.com

De Kylie Cosmetics Vixen lipkit vind je hier en de Merry lipkit hier. Deze zijn op het moment van schrijven nog beschikbaar! 

Wat vind jij het mooiste product uit de Holiday Collection?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s