Kylie Cosmetics Glosses

Ik had het jullie beloofd dus hier is de blogpost waarin ik mijn review deel over de lipglosses van Kylie Cosmetics!

Kylie Cosmetics staat vooral bekend om de matte lipkits die als eerste van het merk uitkwamen. Inmiddels heeft het merk al veel meer producten uitgebracht: oogschaduwpalettes, eyeliners, metal lipsticks, makeup bags, oogschaduwkwasten en dus ook lipglosses.

Kijk met mij mee!

schermafbeelding-2017-01-29-om-15-37-51schermafbeelding-2017-01-29-om-15-38-31

Een aantal lipglosses van Kylie Cosmetics zijn gebaseerd op bestaande matte lipkleuren. Bij speciale collecties komen er steeds meer kleuren uit die alleen als gloss te krijgen zijn. In mijn review vandaag heb ik 3 bekende Kylie kleuren (Posie K, Candy K en Koko K), de gloss uit de Birthday Collection (Poppin) en een van de twee glosses uit de Holiday Collection (Jolly).

schermafbeelding-2017-01-29-om-15-38-10schermafbeelding-2017-01-29-om-15-38-19

Wat betreft de verpakking zien de glosses er hetzelfde uit als de matte liquid lipsticks. De applicator is wel anders! De liquid lipsticks hebben een sponsapplicator en de glosses hebben echt een kwastje. Gelukkig maar, want lipgloss aanbrengen met een sponsapplicator is vrij lastig, weet ik uit ervaring, omdat lipgloss te dik is als product om goed te hechten aan het sponsje.

schermafbeelding-2017-01-29-om-15-39-08

De swatches!
Van links naar rechts: Posie K, Candy K, Koko K, Poppin, Jolly.

Zoals je ziet hebben de glosses echt onwijs veel pigmentatie. Deze glosses zijn de eerste die ik ben tegen gekomen met zoveel pigmentatie. Nice!

Nog een fijn punt: de glosses zijn heel prettig om te dragen. Ze plakken namelijk nauwelijks. Wel vind ik dat de glosses erg dik/zwaar voelen op de lippen, dus het is niet dat ze dragen alsof er niets op je lippen zit.

Kylie Cosmetics – Poppin Gloss

Kylie Cosmetics – Koko K Gloss

Kylie Cosmetics – Candy K Gloss

Kylie Cosmetics – Posie K Gloss

Kylie Cosmetics – Jolly Gloss

Zoals je ziet is Poppin vol met gouden glitters en vrijwel geen kleur. Hij is opzich te dragen zoals op de foto, maar ik vind het mooier om deze te dragen over een liquid lipstick en Poppin als glimmend detail te gebruiken.

Koko K, Candy K en Posie K zijn mooi gepigmenteerde kleuren die heel egaal over mijn lippen aanbrengen. Deze drie zijn echt mijn favoriete glosses ever.

Jolly is een hele donkere kleur en helaas is de kleur heel lastig egaal aan te brengen. De donkere liquid lipsticks van Kylie Cosmetics hebben nogal de neiging om patchy aan te brengen en dat lijkt bij deze gloss ook zo te zijn. Alsnog een mooie kleur, maar van dichtbij ziet het er eigenlijk niet uit. Ik vind de Jolly Gloss dus helaas een misser.

Het nadeel van lipglosses zal altijd zijn dat ze heel makkelijk van je lippen glijden als je gaat kletsen, eten of drinken. Als ik naar een feestje ga en niet wil dat mijn lipstick straks in rare randjes achterblijft, dan draag ik deze Kylie Cosmetics glosses. De glosses glijden er wel snel af, maar tenminste als een geheel en dan heb ik geen last van obvious randjes achterblijvende lipstick.

De glosses zijn dus aan te raden als je een comfortabele, glimmende lippie wilt en het niet erg vindt om je lippen af en toe bij te moeten werken. Als je voor een lippie wilt gaan dat je helemaal niet voelt en waar je je voor een lange tijd niet om hoeft te bekommeren, dan zou ik voor een liquid lipstick gaan!

Kylie Cosmetics Glosses koop je voor $15 per stuk via kyliecosmetics.com .

Draag jij wel eens lipgloss?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s