Tony Moly x Pokémon collectie

Ohhhh ik wil jullie deze collectie al zo lang laten zien, het duurde alleen even voordat ik alle onderdelen binnen had… Maar vandaag is het zo ver!

Tony Moly is een Koreaans cosmeticamerk dat behalve redelijk goed betaalbaar ook van goede kwaliteit is en regelmatig leuke collecties uitbrengt. Halverwege 2016 zag ik al dat Tony Moly, als reactie op de nieuwe populariteit van Pokémon door Pokémon Go, een collectie samen met Pokémon ging uitbrengen! Helemaal leuk natuurlijk, maar het bleek een behoorlijke uitdaging te zijn om achter launchinformation te komen. Op een gegeven moment liet ik het maar varen totdat ik de producten eind 2016 ineens op een Koreaanse website voorbij zag komen!

Uiteindelijk heb ik op twee verschillende websites moeten bestellen om de producten uit de collectie te krijgen die ik wilde maar ik heb het en daar gaat het om! May I present to you: de Tony Moly x Pokémon collectie!

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-36-00

Hoe schattigggg! De meeste producten vertonen Pikachu, maar er zijn ook een aantal variaties met Jigglypuff en verder zijn handcrèmes, facecleansers, gezichtscrèmes en sheetmasks te krijgen met verschillende Pokémon zoals Charmander, Togepi en Eevee.

Ik koos een paar producten uit om te proberen en die laat ik jullie vandaag zien!

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-42-27

Sheet Masks! Helaas zonder gezichtjes erop, dat was wel echt nog veel toffer geweest, haha. Pikachu is een honey mask voor moisturizing, Squirtle is een lotus mask voor hydrating, Charmander is een grapefruit mask voor brightening, Bulbasaur is een grean tea mask voor de pores en Meowth is een vanilla mask voor nutrition.

Deze maskers zijn ook echt heel leuk om als cadeautje te geven voor Pokémon fans en beautyliefhebbers. Al was het wel leuker natuurlijk toen Pokémon Go nog heel populair was. Het leuke aan de maskers vind ik dat elke Pokémon zijn eigen ingrediënt heeft en daardoor ‘kracht’, zodat er voor elk huidtype wel een prettig masker te vinden is.

De Tony Moly x Pokémon Sheet Masks koop je in het setje van 5 voor $18,62 via Vutydesign.com.

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-42-38

Hoewel ik de laatste tijd niet meer zo ben van de nailart, kon ik deze schattige nagelstickers echt niet laten liggen.

De Tony Moly x Pokémon Water Decal Nail Stickers koop je voor $2,15 per velletje via Vutydesign.com

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-36-47

Dan is het nu tijd voor de echte make-upjes uit de collectie! Inmiddels zijn er ook al een lipbalm uitgebracht en een mascara en de collectie bevatte eerder ook al een gezichtspoeder (met Jigglypuff) en een foundation cushion, maar die liet ik aan mij voorbij gaan.

De sokken zijn trouwens van Primark!

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-45-30schermafbeelding-2017-02-11-om-14-45-41schermafbeelding-2017-02-11-om-14-45-47

Het Eye Palette is in twee variaties te krijgen. Met Jigglypuff (op de producten heeft Jigglypuff de naam Purin) en met Pikachu. De kleuren van het Jigglypuff palette zijn meer roze/bruin en de kleuren van het Pikachu palette zoals je ziet echt bruin.

De meest lichte kleur en de meest donkere kleurzijn shimmer, de middelste kleur is matte. Het eye palette is compact en simpel: van plastic en het bevat een spiegel en een sponsapplicator. Handig om mee te nemen op reis voor een basic eyelook.

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-45-56

Ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de kwaliteit van de oogschaduws! Ze zijn ontzettend goed gepigmenteerd, zacht, hebben weinig fall-out en zeker de shimmer kleuren hebben een crème formule waardoor ze heel makkelijk in gebruik zijn.

Dit is de ooglook die ik er mee maakte! Super super basic, maar mogelijk voor elke gelegenheid en eenvoudig te maken.

Het Tony Moly x Pokémon Eye Palette koop je voor $16,99 via Vutydesign.com.

Het eye palette is trouwens een van de producten van Tony Moly die ik dan weer wel redelijk prijzig vind, voor slechts drie oogschaduwkleuren. Had best wat goedkoper mogen zijn :).

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-42-49

De Get It Lip Tint is in drie verschillende kleuren te krijgen. Ik kocht nummer 2: Red Hot. Het is op mijn lippen een oranje-rode kleur. In het flesje vond ik het product er vies en stroperig uit zien maar het aanbrengen op mijn lippen gaat juist heel smooth. Gelukkig ruikt het ook lekker (liptinten ruiken snel naar ‘zeep in je mond’ ofzo, ik weet niet wat het is haha), het doet me denken aan Dubbel Fris!

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-43-01

De kleur brengt al direct heel gepigmenteerd aan en daarom is het zo slordig op mijn lippen aangebracht op deze foto! Het idee van een liptint is dat je het de ‘Korean Way’ op kunt doen, als een soort kleurgradatie. Aan de binnenkant donker en aan de buitenrandjes heel licht. Ik koos ervoor om het lekker old skool op te doen en over mijn hele lippen evenveel kleurintensiteit aan te brengen.

De liptint droogt bijna volledig op, het duurde wel even. Het voelde een beetje plakkerig maar dat verdween zodra het product was opgedroogd. Transfer-proof was het dus niet helemaal als ik iets ging eten of drinken, maar een volledig drama was het ook niet.

Het werd pas echt lastig toen ik het product van mijn lippen af wilde hebben. Ik werd er meteen aan herinnerd waarom het een liptint heet: er bleef zo veel kleurstain achter op mijn lippen dat ik het niet wegkreeg met makeupremover. Pas na 2 uurtjes was de kleur echt goed weg. Ik geloof dat het de bedoeling is van een liptint om zo’n stain achter te laten zodat de kleur langer zichtbaar blijft, maar ik vond het maar niets… Leuk product om te proberen maar zeker niet mijn favoriet. Doe mij dan toch maar gewoon een normale of liquid lipstick!

De Tony Moly x Pokémon Pikapika Get It Tint koop je voor $8,42 via Vutydesign.com.

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-46-06schermafbeelding-2017-02-11-om-14-46-12schermafbeelding-2017-02-11-om-14-46-20

Tot slot kocht ik ook een blush cushion om uit te proberen. Het compact is klein en handzaam en werkt hetzelfde als de cushion highlighter van Laneige die ik een tijdje geleden uitprobeerde.

Als je de compact opent vind je de applicator, in dit geval mega mega schattig ontworpen als een Pokébal. Onder de applicator zit een klepje wat omhoog geklapt moet worden om bij het product te komen. De blush zat, zoals bij elk cushionproduct, in een spons waar je het product uit kunt duwen.

De blush ruikt heel sterk naar aardbeien lippenbalsem, heel zoet en fruitig. Niet persé een geur waar ik voor zou gaan bij een blush maar ik vond het persoonlijk ook niet vervelend. Als je niet van zoet houdt, kan ik me echter wel voorstellen dat de geur je zou tegen staan.

schermafbeelding-2017-02-11-om-14-53-37schermafbeelding-2017-02-11-om-14-53-29

Ik koos voor de kleur 01 Pink Fantasy, omdat dat de meest voorzichtige kleur leek te zijn. Het is een lichte pastelroze kleur. De andere kleuren waren peach pink en wat meer pastel oranje. Net als met highlighter vind ik blush een lastig product in een cushion compact. Het is lastig om de kleur gericht aan te brengen en aangezien ik al niet zo van de blush ben, zal ik dit product niet dagelijks pakken. Maar gelukkig is het ook dit product zo mega cute, zo heb ik er in ieder geval plezier van :).

De Tony Moly x Pokémon Pikachu Mini Cushion Blusher koop je voor $14,37 via Vutydesign.com

Dat waren de producten die ik in mijn bezit heb! Inmiddels zijn er al weer veel andere producten bij gekomen: toilettasjes (echt heel schattig), nagellak, bodylotion, toner, etc.

Mijn favoriete product uit deze collectie is sowieso het Eye Palette en de nagelstickers hebben een tweede plaats. Ik vond het sowieso erg leuk om een aantal producten uit te proberen en bovendien verdient de collectie al heel veel punten met de verpakking en het concept.

Mocht je via Vutydesign willen bestellen: vergeet de invoerkosten niet! Ik was vergeten dat ik onder de €21 moest blijven aan waarde van de producten, dus ik kreeg de pakketbezorger aan de deur met het verzoek om nog even lekker belasting te betalen… mweh. Oh en bij Vutydesign krijg je er ook samples bij, leuk leuk!

Welk product vinden jullie het meest leuk uit de Tony Moly x Pokémon collectie?

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s