Too Faced Sweet Peach Glow

Eind december schreef ik over het Too Faced Sweet Peach eyeshadow palette, dat inmiddels mijn meest gebruikte en favoriete palette is geworden. Feestje? Sweet Peach palette it is! Zin om me gewoon wat extra op te maken voor werk? Sweet Peach palette it is!

Door mijn enthousiasme over het palette, was ik inmiddels toch wel erg nieuwsgierig geworden naar de andere producten van de Sweet Peach collectie. Ik besloot ook het Sweet Peach Glow palette aan te schaffen en ook dat was een hele goede keuze! Ik gebruik hem zo goed als elke dag :).

schermafbeelding-2017-02-11-om-17-38-09

Inmiddels zijn dit de producten die ik heb van de Sweet Peach collectie: de Sweet Peach eyeshadow collection, het Sweet Peach Glow palette, een Sweet Peach Oil Lipgloss (stay tuned voor een review hierover) en het mega schattige Sweet as a Peach etuitje dat ik bij een van mijn Too Faced bestellingen kreeg. Doordat ik het etuitje als verrassing bij mijn bestelling kreeg voelde ik me echt een Beauty Guru die ter promotie ook dit soort merchandise krijgt :).

Ziet het er niet cute uit bij elkaar? Maarrrr anyway jullie kwamen voor het Sweet Peach Glow palette! Laten we snel gaan kijken of ik net zo enthousiast hierover ben als dat ik ben over het eyeshadow palette!

schermafbeelding-2017-02-11-om-17-43-33schermafbeelding-2017-02-11-om-17-43-23

Het glow palette past wat betreft de verpakking helemaal bij de collectie: de verpakking is van metaal en bestaat uit een gradatie van licht roze naar peachy orange.

Het is niet al te groot en ligt lekker in de hand. Het palette sluit met een magneetsluiting.

schermafbeelding-2017-02-11-om-17-43-42schermafbeelding-2017-02-11-om-17-43-56

Het palette bevat een highlighter, blush en bronzer. Alle drie hebben ze een duidelijk aanwezige shimmer, zoals de naam Sweet Peach Glow al deed verwachten.

Ik vind het jammer dat er vrij veel ruimte tussen de kleuren zit, er had best wat meer product in kunnen zitten! Ikzelf ben vooral heel erg van de highlighter, dus ik had liever de helft highlighter gezien en derest blush en bronzer, haha. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Dit palette heeft in de producten veel aandacht voor detail: het peaches reliëf in de highlighter en bronzer en het ‘logo’ in de blush.

Net als het eyeshadow palette, heeft ook dit product een frisse perzikgeur. Het is ook precies dezelfde geur and I like it!

schermafbeelding-2017-02-11-om-17-44-52schermafbeelding-2017-02-11-om-17-45-16

Ik word erg blij van de swatches. Zoals je ziet hebben alle drie de kleuren een mooie glow, met name de highlighter natuurlijk :). De highlighter heeft een mooie all over glow (dus geen grove glitters) en is goed gepigmenteerd. Het is een goud/beige kleur met gouden shimmer. Het is een sterke highlighter, maar als je hem lichtjes aanbrengt, kan ie ook goed door voor subtiel. En als je echt een booming highlight wilt, dan is het makkelijk op te bouwen.

De blush is ook goed gepigmenteerd maar wel minder intens dan de highlighter. Wat voor mij goed nieuws is, want ik gebruik geen blush om mijn wangen knalrood/roze te krijgen. Een subtiele roze glow vind ik mooier (en ik vermoed dat velen deze mening met mij delen)! De blush is een warme, peachy/bruine kleur met peach shimmer.

En dan de bronzer! Bij de bronzer is het weer hetzelfde verhaal als de blush: goed gepigmenteerd met all over subtiele shimmer (het meest subtiel van alle drie trouwens), maar niet te intens.

Zowel de highlighter als de blush en de bronzer zijn zachte poeders die creamy zijn, maar niet te creamy dat het lastiger wordt ze te blenden. Het blenden is heel makkelijk.

Voorheen gebruikte ik zelden bronzer en blush, maar door dit palette gebruik ik het nu eigenlijk elke dag! Als ik voor een basislook ga dan mix ik de blush en bronzer voor een warme gloed op mijn gezicht en pak ik wel altijd lekker uit met de highlighter, en voor een feestje o.i.d. gebruik ik alle producten los en gerichten op een plek op mijn gezicht.

Dit is de look dit ik maakte met het Sweet Peach Glow palette, ik gebruikte alle drie de producten apart en ging niet te wild met de blush en bronzer. Wel ging ik voor een lekker opvallende highlight want waaaauw ik ben zo onder de indruk van de highlighter! Het is een van mijn meest gebruikte highlighters op dit moment en het is gewoon heel handig dat de blush en bronzer ook in hetzelfde compact zitten. Handig voor op reis!

Op mijn ogen draag ik trouwens ook het Sweet Peach eyeshadow palette. Ik ging hier voor een full face met Too Faced producten! Verder droeg ik de Born This Way foundation (ik had een proefje bij mijn bestelling gekregen), Born This Way concealer, Better Than Sex mascara en de Melted Liquified Long Wear Lipstick in Chihuahua.

Het goede nieuws is dat het Sweet Peach Glow palette (en alle andere producten uit de collectie) inmiddels ook via de Franse Sephora te krijgen zijn en daarom makkelijk voor mensen in Europa te bestellen.

Iets minder goed nieuws: het palette is best aan de prijzige kant. Dat weerhield mij in eerste instantie om het direct al met het eyeshadow palette te kopen, maar omdat ik zo enthousiast was en ik een kortingscode had voor Too Faced, heb ik het toch gedaan. En jaaa wat ben ik er blij mee! Ik raad het palette aan als je een handig compact wilt waar zowel highlighter, bronzer als blush in zitten, voor als je enthousiast bent over Too Faced producten en als je niet persé bent gebonden aan een budget.

Voor mensen die geen €40 aan dit product willen uitgeven zeg ik: het palette is niet grensverleggend. Van ontzettend goede kwaliteit zeker, maar niet grensverleggend. Er zijn vast wel single highlighters, blush en bronzers te vinden van vergelijkbare kwaliteit die minder kosten.

Het Too Faced Sweet Peach Glow Palette koop je voor €40,- via Sephora.fr.

 

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s