Beautycon Box Winter 2016

Na het afsluiten van mijn abonnement op de Ipsy Glam Bag, vond ik het tijd voor een nieuwe beautysubscription.

Er zijn zo ontzettend veel opties en eerlijk gezegd vind ik de merken die vertegenwoordigd zijn in Nederlandse beautysubscriptions niet zo spannend. Ik zocht dus weer tussen Amerikaanse opties en ik kwam uit op de Beautycon Box.

Beautycon is een van de meest popualaire beautyconventions in de VS en is ongeveer 1,5 jaar geleden begonnen met hun eigen beautysubscription: de Beautycon Box!
De Beautycon Box komt 4 keer per jaar uit en bestaat uit producten die door een bepaalde Beautyinfluenster zijn uitgekozen. Elke box een nieuwe influenster en dus een nieuwe stijl!

De eerste Beautycon Box die ik kreeg was de box van Winter 2016. Ik was nog net op tijd met mijn abonnement afsluiten voor deze! De curator van deze box is Influenster Dulce Candy.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.07.23

De box heeft een speciaal ontworpen sleeve die aangeeft welke editie van de box je voor je hebt. De producten zijn allemaal ingepakt met tissuepaper.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.15.29

En dit is nou precies waarom ik voor de Beautycon Box koos: je betaalt dan wel meer dan een gemiddelde maandelijkse beautysubscription maar dan krijg je ook wat!

De box bevat zoals je nu al kunt zien veel bekende merken: Colourpop, Garnier, Rimmel, L’Oréal, Luxie Beauty en Too Faced. In deze box zit zelfs een speciaal ontworpen product voor de Beautycon Box! Ik kom er zo op terug, maar de matching geruite verpakking geeft vast al een hint ;).

Laten we beginnen met het ‘saaie’ gedeelte van de box.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.15.37Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.15.44

De box bevat een kaart met daarop de vermelding van alle producten.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.15.50

Verder bevat het een reclame kaartje voor ANTM en een tegoedbon voor Ali & Jay (Amerikaanse kledingwebshop). Ik vind het altijd een beetje jammer dat subscriptionboxes dat doen. Ze beloven je bijvoorbeeld $150 aan producten en dan bestaat $50 uit een tegoedbon die je pas kunt gebruiken als je voor $200 aan kleding koopt. Tsja tsja… beetje valse hoop.

Maar goed, op naar de producten!

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.15.57Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.16.28

Voor wat betreft skincare zit het in deze box goed:

 • Biobelle – Botanic Fiber Facial Mask
 • Garnier – Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water
 • Kate Sommerville – ExfoliKate Intensive Exfoliating Treatment
 • Skinvolve – Body Karate Cream

Het gezichtsmasker zie ik bij beauty Youtubers regelmatig voorbij komen dus ik vind het leuk om deze eens te proberen.

Het Micellar Cleansing Water van Garnier is ook erg populair en ik ben benieuwd of het ook voor mij een holy grail gaat worden.

De Body Cream van Skinvolve vind ik helaas niet zo lekker ruiken maar het positieve is dat het een grote verpakking is en het dus geen lullig testertje is waar je binnen no time door heen bent. Daar ga ik dus iemand anders blij mee maken.

En tot slot de exfoliater: Kate Sommerville producten zijn te koop via Sephora en ik lees er goede reviews over. Een fijne exfoliater kan nooit kwaad!

Dan in de categorie make-up bevat deze box veel leuke dingen.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.16.02Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.16.08Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.16.14

 • L’Oréal Paris – Voluminous Lash Primer
 • L’Oréal Paris – Voluminous Feline Mascara
 • Luxie Beauty – Rose Gold Tapered Highlighting Brush 522
 • Too Faced – Chocolate Soleil Matte Bronzer (miniatuur)
 • Artist Couture – Illuminati Diamond Glow Powder

Ik heb al een tijdje een lash primer op mijn verlanglijstje staan dus deze komt als geroepen! De mascara geef ik weg: het ziet er veel belovend uit alleen ik heb mijn holy grail mascara’s nu al een tijdje gevonden en het kwastje van deze van L’Oréal (rubber ipv een borsteltje) is not for me.

De bronzer van Too Faced is een leuke toevoeging: ik heb nog niet veel bronzers en dit is zo leuk om het eens te proberen. De Luxie Beauty highlighter kwast vind ik top: voor m’n highlighters heb ik al 2 fijne kwasten maar deze ga ik gebruiken voor fixing powder. Komt dus ook als geroepen.

En tot slot van deze foto’s de Artist Couture highlighter: ik heb echt een hekel aan loose powder highlighters/blushes/etc dus dat vind ik jammer. Maar de swatch is wel heel mooi (zie later in deze blogpost) en het is en blijft een highlighter, dus ik vind mijn draai wel hiermee!

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.16.21

En dan tot slot de lipproducten uit deze box die mij erg blij maken.

 • Rimmel London – The Oly 1 Surprise Lipcolor
 • ColourPop – Beautucon Exclusive Lipstick

De lipstickkleur  van Rimmel is zeker een surprise haha. Wat jeeeeemig wat een kleur. Maar tegelijkertijd ook jeeeemig wat een pigmentatie! Ik zie mezelf deze kleur nog wel een keer dragen naar een feestje in de zomer, want opvallen doet ie (bijna lichtgeven zelfs)!

Over de Lippiestix van Colourpop ben ik mega enthousiast. Ik ben al dol op de Lippiestix van Colourpop en dit is dan ook nog eens een speciale kleur ontwikkeld voor Beautycon. Hoe cool!

Schermafbeelding 2017-03-11 om 15.16.43

Hier nog even de swatches van de makeupjes. Van links naar rechts: de bronzer van Too Faced (goed gepigmenteerd, subtiele sterkte die goed buildable is), de highlighter van Artist Couture (prachtige glow alleen niet zo sterk gepigmenteerd), de in your face lipstick van Rimmel (maar echt, die pigmentatie guys! En de dekking ook al zo top en de formule voelt prettig, creamy en tegelijkertijd stevig en matte). En helemaal rechts de swatch van de Colourpop Lippiestix met een cream finish. Mooie nude kleur!

De Beautycon Box kost $29 dollar per seizoen (exclusief taxes en verzending) en komt vier keer per jaar uit. 

De box wordt alleen naar Amerikaanse adressen verstuurd dus je hebt wel een Shipito account nodig om hem te kunnen ontvangen.

In eerdere Beautycon boxen zaten producten van Beautyblender, Soap & Glory, Redken, Glamglow etc. dus ik zie het na deze toffe eerste box positief in!

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s