Wet N Wild Megaglo Highlighting Gold Bar

Wet N Wild is een goed betaalbaar Amerikaans drugstore merk dat, als ik de reviews mag geloven, ook nog eens van goede kwaliteit is (en Cruelty Free!!!). De beautyscene was dan ook erg enthousiast toen het merk een tijdje terug alweer met highlighters in hun collectie kwam. Toen begon de nieuwsgierigheid naar het merk bij mij ook wel te kriebelen!

Rond kerst kwam Wet N Wild met een highlighter die steeds super snel was uitverkocht maar uiteindelijk wist ik er eentje te bemachtigen. Inmiddels heb ik hem al een tijdje liggen en nu wordt het toch wel eens tijd dat ik de highlighter aan jullie laat zien!

Schermafbeelding 2017-03-11 om 14.26.34Schermafbeelding 2017-03-11 om 14.27.19

Dit is de Wet N Wild Megaglow (zo heten hun highlighters) Highlighting Gold Bar. Looks fun right! De kleur heet ‘Holly Gold-head) en was dus Limited Edition.

De highlighter heeft een naar boven uitklapbaar doorzichtig dekseltje en een uitschuifbaar spiegeltje. Ik vraag me af of ik misschien toevallig een slecht geproduceerde verpakking had, maar dat spiegeltje was vrijwel onmogelijk om uit te schuiven. Ik heb er nog pijn van in m’n nagels en vingertopjes!

Ik ben altijd een voorstander van spiegeltjes in de verpakking zodat je niet perse een grote spiegel voor je moet hebben om je make-up te doen en je ook geen los spiegeltje er nog bij vast moet houden, maar op deze manier maken ze het wel heel lastig om te genieten van het spiegeltje, haha.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 14.27.26

Als het dekseltje naar boven is geklapt (het is eigenlijk meer een bedekkend klepje dan maar goed you get the picture) zie je deze beauty. De gouden glow is intens en erg mooi. Het sterretje erin is leuk voor de looks maar wat mij betreft overbodig: het is een klein sterretje waar een highlighter kwast eigenlijk niet eens in past, mocht je alleen dat kleurtje willen pakken.

Het leuke ervan is wel dat je eigenlijk drie verschillende kleuren highlighter hebt: een roze gouden (het sterretje), een gouden (derest van de highlighter) en een gouden met rosé ondertoon (als je de kleuren tegelijk pakt en dus mixt).

Schermafbeelding 2017-03-11 om 14.27.35

Links is de swatch van het gouden deel van de highlighter en rechts van het sterretje. De gouden highlighter is goed gepigmenteerd en geeft een intense gouden glans. Erg mooi! Het product is niet te poederig en ook niet te creamy: naar mijn voorkeur dus precies goed.

Ik merk wel dat de poeder heel makkelijk weg te ‘vegen’ is mijn zowel mijn arm als mijn gezicht. Een langdurig product is het dus niet maar dat kan verholpen worden door er liquid highlighter onder te dragen en/of fixing spray erover heen te sprayen.

Op mijn gezicht geeft de highlighter een mooie, natuurlijke gouden gloed (op de foto is het super slecht geblend besef ik mij nu haha, excuse that). De kleur mengt goed met mijn huidskleur waardoor het niet too obvious is.

Ik moest wel aardig wat opbouwen om de glans net zo intens op mijn gezicht te krijgen als op de swatch, maar anders dan dat en het feit dat een fixing spray/goede basis vereist is als je wilt dat de highlighter een tijdje blijft zitten, ben ik tevreden met de highlighter!

Ik kocht de highlighter voor $4,99 via wetnwildbeauty.com. Hij is nu helaas niet meer verkrijgbaar maar de andere highlighters vind je via deze link

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s