Cult Beauty Haul + Spring Goody Bag

Jeeetje ik heb al lang geen haul meer geplaatst op Weeks of Beauty! Terwijl ik lekker shoppen en mijn aankoopjes showen toch altijd weer heel erg leuk vind :).

De vorige keer dat ik bij Cult Beauty shopte, schreef ik ook een haul! Dat was de eerste keer dat ik bij Cult Beauty bestelde en toen maakte ik voor het eerst kennis met Becca en kocht ik o.a. een Beautyblender. Deze blog komen allebei deze merken weer voorbij.

Deze keer is het echter niet zomaar een haul, nee nee, het is een Cult Beauty haul waarbij ik een gratis mega Goodiebag kreeg! Dus er valt zo veel te zien.

Let’s go!

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.41.52

Laat ik eerst maar eens beginnen met de producten die ik kocht. Om de Goody Bag te ontvangen moest ik voor een bepaald bedrag producten kopen. De grens ligt aardig hoog bij Cult Beauty maar je krijgt dan ook een awesome goodiebag van hoge waarde dus ik vond het worth it! Ik had ook het geluk dat er iemand met mij mee bestelde om aan het bedrag te komen zodat ik de goodiebag kreeg. Lief! 🙂

Cult Beauty heeft over het algemeen ook wel wat luxere (en duurdere) merken. Ook veel merken die heel goed schijnen te zijn maar vrij onbekend zijn omdat ze bijvoorbeeld uit Scandinavië of Hongarije komen (aka de niet mainstream merken uit de VS en UK e.d.).

Ik kocht producten die ik allemaal al op mijn verlanglijstje had staan en daarom vond ik het dus de moeite waard om voor de goodiebag te gaan. Het is niet dat ik onzinproducten ging kopen zodat ik maar aan de prijs kwam!

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.42.13

Ik kocht twee producten van Jouer.

Jouer Anti-Blemish Matte Primer, 29 pond.

Een tijdje terug zag ik deze primer bij Serein (beauty Youtuber) voorbij komen en zij is zo ontzettend enthousiast over deze matterende en pukkeltjes bestrijdende primer. Ook de reviews hierover van anderen zijn vooral heel enthousiast. Ik zocht al een tijdje een matterende primer die ook nog eens verzorgende ingrediënten voor mijn huid bevat, dus deze kwam als geroepen.

De primer is een soort mix van een make-up product en skincare, omdat het ook salicylic acid bevat wat ingezet kan worden tegen acne. Nu heb ik zelf het geluk dat ik geen acne heb dus daar hoef ik het niet voor te gebruiken, maar ik las dat het ingrediënt in het algemeen goed is voor een zuivere huid en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Mijn eerste indruk van het product is dat ik de geur heel vreemd, een beetje viezig zelfs, vind. Dat is jammer, want iets wat ik op mijn gezicht smeer moet absoluut lekker ruiken en dat doet dit product zeker niet. De primer is heel dun wat ik een positief punt vind, zodat het licht op je huid voelt en je geen dikke laag op je huid smeert.

Ik gebruik het product nu op mijn T-zone (kin, neus, voorhoofd en een klein stukje wangen ook nog) want daar kan ik overdag wel wat matterende primer gebruiken (ik heb een oily skin). Ik laat jullie over een paar weken weten wat ik van de werking van de primer vind! Eerst even goed uitproberen.

Verder kocht ik de Jouer Long-Wear Lip Topper in Frost Bite, 13,50 pond.

Een Lip Topper is een soort van glittery topcoat voor op je lippenstift (kan ook alleen gedragen worden). Op deze foto’s draag ik het over Mac – Chatterbox. Frost Bite geeft een parelmoerachtige glans door de multi-color (overwegend wit en zilver) glitters. Pretty!

Het geeft zo net even wat extra aan mijn lipkleur.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.42.20

Verder kocht ik dit oogpotlood van Zoeva: ZOEVA Grapic Eyes+ in The Truth, 7 pond.

Het is een super creamy (heel prettig voor mijn ogen) parelmoer witte kleur. Het is heel mooi om te gebruiken in mijn binnenste ooghoeken voor als ik mijn ogen groter wil laten lijken.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.42.32

Beautyblender Bubble, 16 pond

Ik was toe aan een nieuwe Beautyblender, dus daarmee kon ik mooi het bedrag volmaken! Dit is de speciale lichtroze editie voor de 15e verjaardag van Beautyblender. Ik verbaasde me echt toen ik hoorde van de 15e verjaardag… ik had het idee dat dit merk pas 3 jaar ofzo bestond joh, haha.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.42.26

Het meest excited ben ik over dit aankoopje! Ik had mijn oog er al zo lang op maar deze bestelling met goodiebag gaf de doorslag.

Luna Play by Foreo in Pearl Pink, 29 pond

Ik had dit product al zo vaak langs zien komen op webshops en hij staat ook al heel lang op mijn wensenlijstje bij Douglas. Een jaartje of 2 (denk ik?) terug werd dit product in de grote normale versie geïntroduceerd bij Douglas en ik weet nog dat ze een demo hielden en ik echt dacht van wat moet je er mee. Maar naarmate ik er meer over las en hoorde, werd ik ook enthousiast. Deze kleinere versie is een soort probeerversie en travel sized, want hij is echt klein!

De Foreo Luna is een apparaatje om je gezicht mee te reinigen. Het heeft hele kleine borsteltjes en het apparaatje gaat trillen als je het aanzet. Het helpt om de reinigings- en verzorgingsproducten voor je gezicht dieper door te laten dringen door de trilling en het verwijderd daardoor ook dode huidcellen aan de oppervlakte. Het is tegelijkertijd ook een kleine massage voor je gezicht.

Deze versie gaat ongeveer 100 minuten mee en daarna moet ie weggegooid worden, hij kan namelijk niet geopend worden om de batterij te vervangen (het is een waterproof apparaatje zodat je hem gewoon schoon kunt maken met stromend water).

Ik heb het nu twee keer gebruikt en in combinatie met mijn cleanser maakt het mijn huid zo super zacht! Verder bevalt die kleine massage mij wel! 🙂

Tot nu toe ben ik dus enthousiast, maar ik zal hem eerst wat langer moeten gebruiken om echt te kunnen vertellen of ik een verschil zie in de ‘kwaliteit’ van mijn huid.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.42.53

Tijd voor de goodiebag (of zoals Cult Beauty het noemt: Goody Bag)! Krijg je dit allemaal gratis?! Ja ja ja!

Ik heb de Cult Beauty Goody Bag (elke keer een ander thema en andere inhoud) wel eens vaker voorbij zien komen en elke keer dacht ik van jeetje hoe tof is dat. Maar ik had elke keer niet genoeg redenen om een aankoop te doen bij Cult Beauty dus liet ik het aan mij voorbij gaan. Maar deze keer heb ik hem dus wel te pakken!

Ik geloof dat de Goody Bag 2 of 3 dagen verkrijgbaar was en toen was ie al uitverkocht. Super snel dus!

Deze Goody Bag bevat producten (een aantal full sized en vooral veel miniatuur sized om te proberen) met een waarde van 210 pond! Wauw!

Dit zijn de foto’s en beschrijvingen die op de Cult Beauty website stonden. Veel merken en producten die ik al een tijd uit wil proberen. Vooral de Laura Geller highlighter, Tata Harper cleanser, Alpha-H Liquid Gold cream en de Becca Primer stonden al een tijdje op mijn ‘eager to try’ lijstje.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.43.09

De goodiebag bevat veel skincare. Het zijn vooral miniatuur sized producten maar ondanks dat is de verpakking van veel gewoon lekker fancy. De potjes zijn alle drie stevig en van glas. Vooral de verpakking van Tata Harper is verder fancy: van stevig glas en met luxe pompje. Dit zijn dus niet zomaar miniatuurtjes!

 • Tata Harper – Purifying Cleanser
 • Alpha-H – Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream
 • Verso – Super Facial Serum
 • Omorovicza – Thermal Cleansing Balm
 • Hannes Dóttir – Seamasque
 • Odacite – Pimples Serum Concentrate
 • Aurelia – Cell Revitalise Night Moisturiser

Het leuke van skincare miniatuurtjes is dat het de ideale manier is om iets nieuws te proberen. Ik wissel niet zo snel van skincare omdat het altijd maar de vraag is of het (beter) gaat werken voor je huid, of je van de geur houdt en vaak is skincare ook behoorlijk prijzig, dus ik vind het lastig om zo maar de gok te nemen om op iets anders over te gaan.

Om een goed idee te krijgen van wat deze skincare producten voor mijn huid doen, test ik niet meer dan 1 product tegelijk. Ik ben nu begonnen met de cleanser van Tata Harper (in combinatie met de Foreo Luna Play) and I like it so far. Maar, het is nog te vroeg om echt een oordeel te vellen!

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.43.01

Haircare!

 • Sachajuan – Hair Repair
 • OUAI Haircare – Wave Spray

Het merk OUAI is echt booming at the moment. Op steeds meer webshops kan je het tegenwoordig vinden en de reviews zijn super lovend. Dit is de eerste keer dat ik een product van OUAI ga proberen, ik ben erg benieuwd! In de toekomst wil ik ook een keer de droogshampoo mousse gaan proberen, maar voor nu de wave spray!

Jammer dat ik niet zo heel erg dol ben op wave spray aangezien het voor mijn haar vrij weinig doet, maar ik ben benieuwd!

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.43.15

Maskertjes!

 • FARMACY – Hydrating Coconut Gel Mask (Cucumber – Deep Moisture)
 • skyn ICELAND – Plumping Lip Gel

Het masker van FARMACY is een sheetmask en dat van skyn ICELAND is voor de lippen, ook al ‘sheet’. Ik ben benieuwd! Van beide merken heb ik nog nooit wat geprobeerd.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 15.43.23

En tot slot de make-up uit de goodiebag!

 • The BrowGal – Eyebrow Gel
 • Laura Geller – Baked Gelato Swirl Illuminator in Gilded Honey
 • BECCA Cosmetics – First Light Priming Filter
 • Sigma – Mini Blending Brush (E25)
 • Beauty Bakerie – Lip Whip in Versailles

De primer van BECCA is recent pas uitgekomen en toen twijfelde ik of ik hem wilde bestellen of niet, maar blij dat ik het niet heb gedaan want nu kan ik hem mooi uitproberen! Het schijnt een primer te zijn die je gezicht laat glowen omdat het daglicht op een bepaalde manier weerkaatst.

Ook de highlighters van Laura Geller staan al een tijdje op mijn verlanglijstje en hoewel deze kleur wel erg goud is voor mijn lichte huidje, kan ik wel goed de kwaliteit zo testen en eventueel voor later een andere kleur aanschaffen.

Met het kwastje van Sigma ben ik ook erg blij, want extra kwasten kunnen nooit kwaad.

En dat waren alle pareltjes die ik rijker ben via Cult Beauty. Super tof toch de goodiebag!? Ik ben in ieder geval helemaal happy ermee.

Welk product van Cult Beauty zouden jullie wel eens willen testen?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s