Lime Crime Unicorn Lipstick in Choker en Varsity

In de begin maanden van Weeks of Beauty ontdekt ik voor het eerst het merk Limecrime. Ik schreef toen over de Unicorn Lipstick in Babette en hoe meer ik bekend raakte met de beautywereld, hoe meer ik doorhad wat voor een tof merk Limecrime nu eigenlijk is. De eerste lipstick die ik kocht was gemotiveerd door de unicorn en de mooie dozen waarin Limecrime hun spulletjes verzend maar inmiddels weet ik wel beter!

Limecrime is nog steeds een ‘magisch’ merk door de unicorns maar is vooral een top merk door de hoge kwaliteitsproducten! Voor hun liquid lipsticks de Velvetines zijn erg populair.

De Unicorn Lipsticks waar ik vandaag over ga schrijven zijn een tijdje uit het assortiment geweest bij Limecrime maar rond de feestdagen kwamen ze als verrassing weer terug met de toffe lipsticks en ook nog eens met heel veel nieuwe kleuren! Ik helemaal blij, want ik vond het best wel jammer dat ik er toen maar eentje had gekocht (waarvan de kleur ook niet helemaal juist gekozen was voor mij).

Nu vind ik de kleuren wel helemaal top en bij mij passen. Kijk met me mee!

Schermafbeelding 2017-03-11 om 21.45.16Schermafbeelding 2017-03-11 om 21.45.24

De twee kleuren die ik kocht zijn Choker en Varsity. Chocker is een bruine kleur met paarse ondertoon en Varsity is een roodbruine kleur.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 21.45.29

Het leuke van deze lipsticks is toch wel echt de verpakking. Paars met holographic unicorns, sterren en het logo. Top top top!

Schermafbeelding 2017-03-11 om 21.45.44Schermafbeelding 2017-03-11 om 21.46.02

Links is Choker en rechts Varsity. De lipsticks zijn echt super goed gepigmenteerd en hebben een goede dekking. De lipsticks zijn een ietsie beetje stroef wat te maken heeft met de goede dekking en de matte finish, maar dat is ook echt het enige wat ik er op aan te merken heb.

Het stroevige zorgt er namelijk wel voor dat de lipsticks ontzettend goed blijven zitten en een mooie intense kleur zijn op de lippen.

Hierbij de lipsticks als ik ze draag! Choker (links) is misschien toch ietsie te bruin voor me, maar gelukkig niet te koel in de kleur waardoor ik hem nog wel steeds draagbaar voor mij vind voor als ik voor een mooie bruin/gouden ooglook zou gaan bijvoorbeeld. Varsity (rechts) vind ik echt een top kleur en past ook goed bij mij. Beide kleur vind ik heel mooi voor de herfst trouwens, maar zeker Varsity vind ik altijd goed kunnen (voor mij dan, want elke kleur lipstick kan het hele jaar door natuurlijk)!

Ik moet wel zeggen dat de kleuren op mij echt heeeeeeeel anders zijn dan op de website… dat is wel een beetje jammer want dan koop je eigenlijk een andere kleur dan je dacht. Voor deze lipsticks is het dus aan te raden van te voren swatches op te zoeken op internet!

Ik ben in ieder geval erg blij met deze nieuwe Unicorn Lipsticks! En ze staan ook zo leuk op m’n Clearcube :).

De Unicorn Lipsticks in Choker en Varsity koop je voor €16,86 per stuk via Limecrime.com.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s