Influenster Rosy VoxBox

Een paar weken geleden ontdekte ik voor het eerst de website Influenster. Het is een community waar je vooral heel veel nieuwtjes en reviews over beautyproducten kunt vinden, maar ook lifestyle, eten en dingen als tech/gadgets komen langs.

Voordat ik een nieuw product aanschaf lees ik eerst ook even de reviews die over het product zijn geschreven op Influenster.

Ik was nog geen twee weken lid toen ik werd uitgekozen om de Rosy VoxBox te ontvangen! De VoxBox is de manier van Influenster om het mogelijk te maken verschillende producten te testen in ruil voor je review en promotieposts op je social media. De VoxBox is soms gericht op een thema (deze is gericht op frisse voorjaarsproducten) en soms staat het in het teken van een bepaald merk.

Ik kreeg dus de Rosy VoxBox gratis opgestuurd en in deze blog laat ik jullie zien wat ik allemaal kreeg en wat ik er van vind!

 Schermafbeelding 2017-03-17 om 14.46.06

Dit is de inhoud van mijn Rosy VoxBox! Het zijn allemaal Drugstore producten wat ik heel leuk vind, want als ik naar het buitenland ga dan probeer ik niet zo snel nieuwe drugstore producten als het gaat om dit soort dagelijkse dingen als deodorant en hand sanitizer.

De enige twee merken die ik voor de Rosy VoxBox al kende dat zijn Secret (van de deodorant) en Vera Wang (van de parfumsamples). Beide heb ik echter nog nooit geprobeerd!

Schermafbeelding 2017-03-17 om 14.45.35

Secret Clinical Strength Deodorant (normaal $7,99)

Ik ben de deodorant direct gaan gebruiken omdat ik super benieuwd was. Het is een stick deodorant en jeetje wat ruikt ie lekker! De geur is een mix van meloenijs en komkommer (in mijn ervaring dan, haha). Super fris!

Zowel de geur van de deodorant als het product zelf zorgen ervoor dat ik me de hele dag lekker fris voel, en dat vind ik toch wel het allerbelangrijkste aan een deo. Ik ben enthousiast over dit product. Als ik in de Verenigde Staten ben koop ik er sowieso een paar extra voor als ik weer naar huis ga.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 14.45.49

Purell Advanced Hand Sanitizer Naturals (normaal $1,79)

Deze hand sanitizer is super gewoontjes. Het ruikt naar hand sanitizer en het doet wat hand sanitizer doet. Niets wat een indruk achter laat dat ik dit product in het vervolg zou kopen. Als ik weer eens een hand sanitizer koop en het is dit merk, dan zal het meer toeval zijn dan dat ik gericht naar dit merk op zoek ga!

Ik gebruik zelf nu een hand sanitizer die ook nog een lekker geurtje heeft, waardoor het net is alsof je ook direct je handen met een lekker geurende handcreme hebt ingesmeerd. Daar gaat dan mijn voorkeur wel naar uit!

Schermafbeelding 2017-03-17 om 14.45.55

Fancy Feet Ball of Foot Cushions (normaal $5,49)

Dit is een product dat handig kan zijn als je het toevallig nodig hebt, maar aangezien ik nooit hakken draag is het voor mij overbodig. Iets waar ik iemand anders mee blij ga maken dus!

Schermafbeelding 2017-03-17 om 14.45.40

Not Your Mother’s Beach Babe Soft Waves Sea Salt Spray (normaal $3)

Ik heb al ervaring met andere sea salt sprays en het doet met mijn haar eigenlijk nooit wat het beloofd. Als mijn haar net gewassen is dan valt het stijl naar beneden en er valt geen model/krul/wave/iets anders dan recht naar beneden in te krijgen. Ook niet met sea salt spray.

Het enige waar ik sea salt spray wel heel handig voor vind is om mijn haar wat stroever te maken zodat ik mijn haar mooi op kan steken.

Ik was benieuwd naar deze sea salt spray omdat het de geur ‘tropical banana’ heeft. Klinkt goed! Als ik dry shampoo gebruik dan is het vaak een tropical geur: kokosnoot met lime is het dan meestal en dat bevalt mij prima.

De geur van deze sea salt spray vind ik helaas super vies… de bananengeur (ik zou het niet meteen herkennen als banaan maar het moet daar dus vandaan komen) vind ik tien keer niets. Het product heeft wel hetzelfde effect als normaal bij een sea salt spray, dat het mijn haar wat stroever maakt zodat ik het makkelijker op kan steken.

Echter, ik zou dit product echt niet zelf kopen, vanwege de geur!

Op de linkerfoto heb ik nog geen sea salt spray in, op de rechterfoto wel. Ik gebruik het door eerst mijn haar goed in te sprayen (vooral er doorheen, dus niet alleen op de bovenkant) en dan draai in mijn haar in een knotje. Daar doe ik nog wat extra spray op en dat laat ik vervolgens drogen.

Op de foto kan je zien dat er wel een beetje speling in mijn haar komt, maar het is echt minimaal. En plus, ik vind sea salt spray in het algemeen ook vies aan voelen in mijn haar als het los zit (als het los zit, zit ik vaker aan mijn haar dan wanneer het opgestoken is) en daar is deze spray niet anders in.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 14.46.01

Vera Wang Embrace (normaal voor een full sized product $29,99)

Als laatste kreeg ik twee parfumsamples.

De groene heeft de geur Green Tea and Peach Blossom en die geur is ontzettend fris! Ik snap wel waarom ze deze geur in een voorjaarsgerichte box hebben gestopt. De geur is wel behoorlijk sterk. Ik zou het lekkerder gevonden hebben als bodymist, dan is de geur vaak wat zachter. Maar ik ben verrast, want ik vind de geur dus wel lekker!

De blauw/grijze heeft de geur van Periwinkle and Iris. Periwinkle is een bloem, in het Nederlands heet het een ‘maagdenpalm’. Zowel van de Engelse als de Nederlandse naam had ik nog nooit gehoord. Deze geur vind ik een stuk minder lekker. Hij is wel zachter en ik zou niet weten hoe ik de geur moest beschrijven. Maar het is in ieder geval niet voor mij!

Ik vond het leuk om deze box te ontvangen en zo ook eens Amerikaanse Drugstore producten te ontvangen. Helaas zat er maar 1 product tussen waar ik echt enthousiast over ben, maar ag, dat is het mooie van testen!

Thanks Influenster!

Disclaimer: I got the Rosy VoxBox and therefore all the products pictured in this blogpost, for free! 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s