Becca Prismatic Amethyst Shimmering Skin Perfector Pressed

De afgelopen paar weken heb ik echt weer een paar juweeltjes bij elkaar verzameld voor op Weeks of Beauty. Herinneren jullie je de Rose Quartz highlighter van Becca nog? Ik had veel moeite gedaan om deze te kunnen bemachtigen en het is de moeite zo worth it, want het is een prachtige highlighter. Ik was dan ook over the moon toen ik las dat Becca weer met een nieuwe LE highlighter zou komen! Deze kon ik via de normale weg bemachtigen (besteld via Sephora.com) en in deze blog laat ik dit juweeltje (met recht) zien!

Net als de Rose Quartz highlighter heeft ook deze highlighter de naam van een edelsteen: Prismatic Amethyst.

Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.51.21Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.51.33

Alleen de verpakking is al prachtig: het doosje is lichtpaars en super holographic als je met het licht speelt (zie foto’s).

Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.49.28

De highlighter zelf heeft de bekende Becca highlighter vorm met de grijze binnenkant. De buitenste rand is een lichtpaarse kleur dat prachtig bij het geheel past. Net als bij de Rose Quartz highlighter, geeft deze verpakking een enorm luxe uitstraling en ligt het stevig in de hand. Daar houd ik echt van!

Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.49.36Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.49.47

Ook het reliëf van de highlighter zelf is geïnspireerd op een edelsteen. So pretty!

Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.49.55Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.50.17Schermafbeelding 2017-05-21 om 11.50.25

Het is lastig om de kleur van de highlighter goed weer te geven, vandaar de meerdere ‘vage’ foto’s. Op de swatch op mijn vinger kan je de kleur het beste zien: de highlighter is licht paars/roze met een stevige paarse glow. De highlighter is heel goed gepigmenteerd en voelt zacht en creamy aan.

Omdat het product zo zacht is, ‘smeert’ de swatch heel makkelijk uit en door de creamy eigenschap hecht het product ook makkelijk aan zowel mijn arm als vinger, kwast en wang. Heel fijn!

Want je kan zien aan deze swatch is dat de highlighter wel best een heftige paarse glow heeft. Ik vind het heel erg mooi maar voor mijzelf is het té voor overdag. Voor een feestje: top, maar naar werk zou ik dit niet zo snel dragen.

Op deze foto’s zie je niet de paarse glow (met het oog zie je dat wel heel duidelijk, dus bij mij is de grens van huid/highlighter vrij sterk), maar je ziet wel de overall glow en die is brightttt!

Becca Prismatic Amethyst is goed gepigmenteerd, sterk in de glow, zacht en creamy en de verpakking is echt prachtig! Voor overdag vind ik de paarse holographic glow te stevig dus ik kan me voorstellen dat niet iedereen het de aanschaf waard vindt (want hij is niet goedkoop), maar overall is de highlighter echt top top top!

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Prismatic Amethyst koop je voor €43 via Babassu.nl  of voor €38 via Sephora.fr

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s