3x Sephora Favorites: Give Me Some Nude Lips kits

Een tijdje terug alweer won ik in een winactie het Give Me Some Lip setje van Sephora Favorites: een setje met daarin 6 lipproducten om uit te proberen (5 miniatuur producten en een full size).

Dat setje beviel me zo goed omdat je zo en schattige lipproductjes hebt en je nieuwe merken, formules en kleuren kunt ontdekken, dat ik de twee daarop volgende setjes van Sephora Favorites ook kocht! Elk setje lijkt weer leuker te worden!

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.16.37Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.16.53

Dit zijn de drie setjes die ik nu heb. De onderste is de Give Me Some Lip kit die ik won, de andere twee zijn Give Me Some Nude Lip kits (de lippies in de eerste kit waren ook al behoorlijk nude trouwens).

Enkel de bovenste (de donker paarse verpakking) is nu nog verkrijgbaar bij Sephora.com. Als ik het goed heb brengt Sephora twee keer per jaar een nieuw setje uit. Naast de lip setjes brengen ze ook sets uit met verschillende mascara mini’s, gezichtsverzorging sets etc. Nu is er bijvoorbeeld ook een Sun Safety kit met allerlei producten die SPF bevatten. Aan het einde van het jaar brengt Sephora een kit uit met de meest populaire producten in miniatuur formaat van dat jaar. Ik hoop dat ik deze kit kan bemachtigen dit jaar. Het leuke aan dit soort kits is dat je veel verschillende merken, formules, kleuren, werkingen, finishes etc. kunt proberen voor een relatief lage prijs.

Extra pluspunt voor mij is dat ik die kleine lipproducten zo ontzettend schattig vind en aangezien ik het leuker vind om meerdere producten af te wisselen, krijg ik een full sized product zelden leeg en heb ik een full sized product dus eigenlijk helemaal niet nodig.

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.17.01schermafbeelding-2016-10-30-om-14-17-47

Dit setje bevat (v.l.n.r. op bovenstaande swatches):

 • FRESH Sugar Rosé Tinted Lip Treatment
 • Kat von D Studded Kiss in Lovecraft
 • NARS Cosmetics Satin Lip Pencil in Rikugien
 • Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick in Chihuahua
 • Lancôme  Juicy Shaker 313 Boom-Meringue (full size)
 • Smashbox Cosmetics Always On Liquid Lipstick in Stepping Out (full size)

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.17.07Schermafbeelding 2017-05-27 om 16.20.00Schermafbeelding 2017-05-27 om 16.20.17

Dit setje bevat (v.l.n.r. op bovenstaande swatches):

 • Urban Decay Vice Lipstick in 1993 Comfort Matte (full size)
 • Marc Jacobs Beauty Le Marc Lip Crème in 246 Slow Burn
 • Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick in Honeycomb
 • Too Faced Cosmetics Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick in Queen B
 • Buxom Full-On Lip Cream in White Russian
 • Estée Edit The Barest Contour Lip Liner in 05 In The Buff

Op de linker foto draag ik de Estée Edit Lip Liner en de Too Faced lippie in Queen B. Op de rechter foto draag ik de Estée Edit Lip Liner, Marc Jacobs lipstick en Buxom Lip Cream.

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.17.16Schermafbeelding 2017-05-27 om 16.19.34

Dit setje bevat (v.l.n.r. op bovenstaande swatches):

 • Anastasia Beverly Hills Lip Gloss in Kristen
 • Too Faced Cosmetics Lip Injection Glossy in Spice girl
 • Marc Jacob Cosmetics Enamored Hi Shine Lip Lacquer in Sugar Sugar
 • Urban Decay Vice Waterproof Long Lasting Liquid Lipstick in Trivial (full size)
 • tarte lippie lingerie matte tint in revealed
 • NARS Cosmetics Velvet Lip Glide in Bound

De setjes hebben ook hier en daar herhaling in merken en soort producten, wat ik leuk vind in zekere mate omdat je dan kunt bepalen welk product je het fijnst vindt in gebruik en wat je bijvoorbeeld links zou laten liggen.

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.17.24

Dit zijn alle lippies bij elkaar: toch best veel hea!?

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.17.31

Elk setje bevat een ander lipproduct van Too Faced, wat de kans geeft om te vergelijken. Zo ben ik er bijvoorbeeld achter dat de Melted Matte lippies (de middelste op de foto) mijn favo zijn. Ik had ook nog eens het geluk dat deze de kleur Queen B heeft: een kleur die al een tijdje op mijn wishlist staat! Dit is dan ook een van de lippies die ik heb meest gebruik uit de setjes.

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.17.47

Mini lipsticks: me gusta! Van alle drie de merken (Bite Beauty, Kat von D en Marc Jacobs Cosmetics) was ik erg benieuwd naar de lipsticks en dat deze lieve lipstickjes in de sets zaten, droegen dan ook bij aan de motivatie om ze aan te schaffen. Kat von D heeft mij het meest overtuigd in de pigmentatie en Bite Beauty in draagcomfort!

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.17.53

Drie verschillende lipglosses (die van Anastasia Beverly Hills staat even niet op deze foto omdat ik steeds denk dat het een liquid lipstick is, vanwege de pigmentatie, haha!). Marc Jacobs Cosmetics en ABH zijn een ‘normale’ lipgloss en die van Too Faced en Buxom hebben een tintelende eigenschap om je lippen groter te laten lijken (door de tinteling veroorzaakt door meestal pepermuntolie, raken je lippen een inieminie klein beetje geïrriteerd en daardoor zetten ze ietsie uit en zijn je lippen dus een mini beetje groter. In combinatie met de glimmende eigenschap van de lipgloss lijken je lippen dus echt voller).

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.18.09

Een Lip Pencil van NARS stond al een tijdje op mijn verlanglijstje ook. Door deze miniatuur weet ik dat de kwaliteit goed is en de kleur prachtig, alleen mijn voorkeur gaat dan toch wel uit naar een ‘normale’ lipstick of een liquid lipstick (op het gebied van applicatie).

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.18.17

De liquid lipsticks uit de setjes (behalve die van ABH dan, oepsie haha). Door de setjes weet ik nu dat de liquid lipsticks van Too Faced top zijn en de shimmer lipstick van Urban Decay een stuk minder. De liquid lipsticks van Urban Decay zijn trouwens nog super nieuw toen ze al in het laatste setje zaten!

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.18.29

En de ‘afwijkende’ producten uit de setjes om eens iets volledig anders te proberen zoals de lip treatment van SUGAR of de Juicy Shaker van Lancôme (categorie leuk om te hebben maar doet niet zoveel behalve een beetje olie met een tintje aanbrengen). Ook weet ik nu dat ik de Velvet Lip Glide van NARS niet top vind en de lipliner van Estée Edit juist weer wel!

Schermafbeelding 2017-05-27 om 14.18.47

Long story short: zolang Sephora Favorites deze setjes met variatie in producten en merken blijft uitbrengen, blijf ik ze aanschaffen! De setjes zijn ook ontzettend leuk als cadeautje te geven voor zowel mensen die net beginnen in de beautywereld of voor mensen die juist al een grotere collectie hebben maar altijd open staan voor nieuwe merken en finishes!

Sephora Favorites Give Me Some Nude Lip kit koop je voor $28 via Sephora.com

Welk setje vind jij het meest leuk?

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s