Beautycon Box Spring 2017

Hij ligt al een tijdje stilletjes te wachten totdat ik een blog heb geschreven voordat ik de producten eindelijk kan gebruiken (want eerlijk, gloedjenieuwe producten zijn virgin mooier dan gebruikt op de foto toch haha) en nu besef ik me ineens dat de zomer alweer bijna aan de beurt is! Oftewel: hoogste tijd voor de review van de Beautycon Box van Spring 2017!

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.11.51

Elke maand heeft de Beautycon Box een nieuw curator (degene die de producten uitkiest). Deze maand was dat Beautycon zelf!

Mijn grootste nachtmerrie voor beautyboxes (of elk pakket met make-up, really) is dat er iets kapot gaat. Nouuuuu deze editie werd ik getrakteerd op next level kapotte producten, want het dopje van de haarolie was een beetje los gegaan en het product was dus gaan lekken én de blush was in duizend stukjes geëindigd. De inhoud van de box was dus bedekt in een mix van olie en blushpoeder… Feest…

De blush was niet meer te redden omdat er echt niets meer over was in het doosje maar alle andere producten heb ik wonder boven wonder nog schoon weten te krijgen! Super fijn :).

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.12.48

Je hebt de producten ook al op het kaartje kunnen lezen maar hier zijn ze allemaal in beeld (minus de blush dus).

Het leuke van de Beautycon Box vind ik dat je zo een grote variatie aan producten ontvangt. De box is iets duurder dan de gemiddelde beautybox maar deze krijg je dan ook maar 4x per jaar én je krijgt een groot aantal producten in je box.

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.03

Beautycon stopt altijd wel iets non-beauty in de box, soms een sleutelhanger, soms een giftcard en deze keer een Beautycon Sticker! Leuk voor in mijn agenda of iets.

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.12.54

Garnier SkinActive – Micellar Makeup Removing Towelettes

In de vorige box zat het micellar liquid make-up remover en deze keer vind ik de make-up wipes in de box. Deze ga ik bewaren voor als ik op reis ga. Is een stuk makkelijker mee nemen dan face tonic!

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.08Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.16Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.25

The BrowGal – Convertible Brow: Powder to Pomade Duo Universal for Beautycon 

The BrowGal – Brow Brush with Spoolie & Angled Brush

Twee browproducten van The BrowGal. Altijd handig volgens mij en het Powder to Pomade product is zelfs speciaal samengesteld voor Beautycon! Helaas gebruik ik zelf geen producten voor mijn wenkbrauwen (hooguit wat clear gel) omdat ik echt 0 brow skills heb. Ik moet daar toch echt eens een masterclass voor volgen o.i.d. 🙂

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.39

NUXE – Shimmering Dry Oil Huile Prodigieuse

Voor prachtige shiny legs/arms/hals; leuk om uit te proberen nu de dagen weer lekker zonnig zijn! Body Oil is echt een populair product at the moment, ik zie veel merken er mee uit komen en influencers die het product gebruiken.

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.32

OGX – Orchid Oil Color Protect Spray

Perfect voor de zonnige dagen: een spray die dient als ‘zonnebrand’ voor je haar: het beschermt en voorkomt dat de kleur verbleekt. Het ruikt echt super lekker, heerlijk bloemig voor de lente/upcoming zomer!

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.44

NYX Professional Makeup – Bright Idea Illuminationg Stick in Rose Petal Pop

Een relatief nieuw product van NYX en een product dat in het algemeen steeds populairder wordt: een multi stick. Deze heeft vooral de functie dat het je gezicht oplicht (er zit een gouden shimmer in de stick) en is vooral te gebruiken als blush. Maar het mooie van zo’n stick is dat het ook te gebruiken is als lipstick of oogschaduw.

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.13.57

Dirty Little Secret – Velvet Matte Liquid Lipstick in Rust

Een mooie donkerrode liquid lipstick met bruine ondertoon. Ik ken het merk DLS van de Ipsy Bags maar ik heb nog geen liquid lipstick van ze uitgeprobeerd. Ben benieuwd!

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.14.09Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.14.31

Cargo Cosmetics – Around the World Eye Shadow Palette with Brush

En tot slot de klapper van deze Beautycon Box: een heel oogschaduw palette! Het merk Cargo Cosmetics heb ik vaak van gehoord maar nog nooit oogschaduw van geprobeerd. In vind het palette wat massaal en een goedkope uitstraling hebben maar de oogschaduws zien er heel goed uit. Ik was eerst een beetje van mmm wat een koele kleuren met weinig variatie, maar bij nader inzien is dit gewoon een palette vol met basiskleuren voor any eyelook!

Ik heb de kleuren meteen geswatcht en ik ben ook onder de indruk. De kleuren zijn super goed gepigmenteerd en super creamy. Ze hebben nauwelijks fall out. De kwaliteit, namen en stijl van de oogschaduw vierkantjes doen me een beetje denken aan de Anastasia Beverly Hills palettes.

Ik heb het net even opgezocht en dit palette alleen kost normaal al $34! Dat haalt meteen het bedrag uit de Beautycon Box :). Goede deal dus!

Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.15.05Schermafbeelding 2017-06-01 om 12.14.51

De swatches van de NYX Bright Idea Illuminating Stick, Dirty Little Secret liquid lipstick en de bovenste rij oogschaduws van het Cargo Cosmetics eyeshadow palette.

Met de producten heb ik een make-up look gemaakt om ze uit te testen:

Ik gebruikte:

 • Dirty Little Secrets liquid lipstick op m’n lippen;
  Het is makkelijk aan te brengen en droogt snel op. Het voelt goed aan, niet kurkdroog. Nadeel is wel dat het product zo vloeibaar is voor het opdroogt dat je snel ‘buiten de lijntjes’ schiet en dat valt op met een rode kleur. Maar een hele prima liquid lipstick is het zeker!
 • NYX Bright Idea Illuminating Stick als blush;
  Ik koos er voor heel weinig te gebruiken en het goed te blenden met mijn vinger. Er bleeft maar een mini beetje kleur over en vooral veel gouden glitters die echt een mooie shimmer geven. Ik zou het product leuker vinden in een minder felle kleur als highlighter! Het voelde namelijk (tegen mijn verwachting in) helemaal niet klef (vanwege de stick formule).
 • NUXE Shimmering Dry Oil;
  Ik gebruikte de olie als highlighter. Althans… dat probeerde ik. Ik wilde echt maar een mini druppeltje gebruiken op mijn jukbeenderen maar eigenlijk was het vooral heel veel olie dat veel meer uitgesmeerd en ingemasseerd moest worden en door de kleine hoeveelheid zo goed als geen glitters. Het gaf zeker een mooie glow: maar de glow van olievettigheid en niet de glow van de glitters zoals ik had gehoopt. De geur staat me ook een beetje tegen (te sterk) dus ik denk niet dat ik dit product houd.
 • Cargo Cosmetics eyeshadow palette;
  Natuurlijk gebruikte ik het Cargo Cosmetics eyeshadow palette voor mijn ogen! Ik gebruikte Rome en London als basis crease kleur. Dublin als sterke crease kleur en Amsterdam als kleur voor op het ooglid. Ik merkte dat de pigmentatie en de kleuren in het algemeen echt voor geen centimeter zijn op te bouwen wanneer het wordt aangebracht met kwastje. Kleuren zijn niet te combineren en er gaat zoveel pigmentatie verloren. Ik besloot de kleuren dus aan te brengen met mijn vingers en jaaaa daar was de pigmentatie.
 • The BrowGal Powder to Pomade;
  Ik gebruikte de middelste kleur om mijn wenkbrauwen een klein beetje aan te zetten (vooruit dan, do it for the blog haha) en tot mijn verrassing vond ik het nog best goed staan! Zeker op de foto’s staat het leuk en aardig natuurlijk. In real life vond ik de stap nog iets te groot maar ik denk dat het tijd wordt dat ik eens bij Anastasia Beverly Hills in de Douglas langs ga om te zoeken naar mijn perfecte brow kleur.
 • Garnier Remover Doekjes;
  Om de doekjes meteen in de test te gooien heb ik mijn make-up verwijderd met slechts één doekje. Op mijn lippen na (de smaak vind ik vies op mijn lippen dus dat doe ik met ander spul) wist ik al mijn make-up met dat ene doekje te verwijderen. Ik vind wel dat de doekjes een beetje sop lijken te genereren als ik er mee in de weer ben maar niets extreems. Ik moest wel nog even met een watje met wat make-up remover langs mijn ogen gaan om de laatste zwarte strepen van mijn mascara weg te halen. De geur van de doekjes is neutraal en mijn huid voelt super zacht aan na gebruik van de doekjes!

Ik ben tevreden met de inhoud van deze Beautycon Box! De kosten waren sowieso worth it en de meeste producten ga ik ook gewoon voor mijzelf gebruiken. Fijn!

Schermafbeelding 2017-06-01 om 14.34.35

Dit is de sneak peek voor de Beautycon Box summer 2017! Een Colourpop product is altijd top!

De Beautycon Box kost $29 dollar per seizoen (exclusief taxes en verzending) en komt vier keer per jaar uit. 

De box wordt alleen naar Amerikaanse adressen verstuurd dus je hebt wel een Shipito account nodig om hem te kunnen ontvangen.

Lees hier mijn review van de Beautycon Box Winter 2016.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s