Jouer Powder Highlighter in Ice

Vandaag voor jullie een review van een highlighter die in de categorie ‘ohja, daar moet ik nog over schrijven’ thuis hoort. De foto’s had ik al een tijdje terug gemaakt gelukkig dus op de foto’s ziet het er nog niet zo mega gebruikt uit als nu.

Ik heb het over de Powder Highlighter in Ice van Jouer. Ik had al veel gelezen over de Powder Highlighters van Jouer en hoe mooi ze zijn, maar de LE mini highlighter die rond Kerst 2016 uitkwam, haalde mij over om voor het eerst een highlighter van Jouer aan te schaffen!

Schermafbeelding 2017-06-05 om 18.09.58Schermafbeelding 2017-06-05 om 18.10.06Schermafbeelding 2017-06-05 om 18.10.14

De verpakking is wit goud-kleurig en mega weerspiegeld. Je kan het makkelijk als een spiegel gebruiken hoewel dat helemaal niet nodig, want in de compact zit een echte spiegel. Dit is met recht een mini highlighter want het is een vierkantje van ongeveer 6x6cm. Er zit ook maar 2 gram in; in een full sized highlighter zit vaak 7 of 8 gram.

Ik heb een variatie in hoeken en lichtinval gebruikt bij bovenstaande foto’s omdat ik het niet voor elkaar kreeg de kleur goed op de foto te krijgen. Het is namelijk een duochrome highlighter met verschuivende kleur (afhankelijk van hoe het licht op het product valt). Allereerst lijkt het wit met gele/gouden ondertoon (ook op de foto’s te zien) maar als je op de juiste manier het licht vangt dan bevat de highlighter ook nog een roze/oranje shift. Very pretty voor als je naar een bijzondere highlighter opzoek bent.

De formule van de highlighter is super creamy en goed gepigmenteerd. Ondanks de creamy formule is de highlighter ook op te pakken en aan te brengen met een normale highlighterkwast.

Op mijn gezicht lijkt de highlighter vooral het gelige met subtiele roze ondertoon te vertonen waardoor de kleur bijna natuurlijk lijkt op mijn jukbeenderen. Het ziet er in ieder geval zacht maar toch mooi shiny uit! Omdat het zo goed aansluit op mijn gezicht was er op de foto weinig te zien behalve een gezonde glow. Een goede highlighter om de highlighters van Jouer dus eens mee te proberen en voor een subtiele everyday glow!

Door Ice uit te proberen weet ik dat de formule veelbelovend is en staat een ander highlighter van Jouer zeker op mijn verlanglijstje, mocht er in de toekomst een bijzondere kleur voorbij komen! (De kleuren die er op dit moment zijn, zijn niet nieuw in mijn collectie).

Ice is helaas niet meer verkrijgbaar, maar de full size highlighters van Jouer koop je voor 19 pond via Cultbeauty.co.uk

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s