I’m 22 now! – Birthday Haul

Deze week (en vorig weekend) stond in het teken van mijn 22ste verjaardag. En dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg! Ik heb een super leuke week gehad met twee fijne birthday lunches, een birthday diner en een birthday hightea.

Ik ben overspoeld door gezelligheid, lieve kaartjes en geweldige cadeautjes. Deze laat ik graag aan jullie zien omdat er ook nog eens een hoog beautygehalte in zit! 🙂

Schermafbeelding 2017-06-18 om 13.09.10.png

Hoe leuk is dit: op mijn verjaardag (woensdag 14 juni) kreeg ik twee ballonnen via de post opgestuurd. Echt geweldig!

Schermafbeelding 2017-06-18 om 12.08.58

Ik ben tot op het bot verwend met mijn verjaardag. Op bovenstaande foto een impressie van de verwennerij waaronder het boek ‘Insta Grammar Cats’ vol met geweldige kattenfoto’s (top voor op de coffeetable) en een zelfgehaakte unicorn ( !!! + ❤ ). Wat niet op de foto past dat zijn de geweldige roze Nike Airs die ik kreeg en hetgeen waar in de foto is gemaakt: een portable fotostudio inclusief lampjes! Dus nu worden de foto’s op mijn blog voortaan veel beter! 😀

Schermafbeelding 2017-06-18 om 12.09.17Schermafbeelding 2017-06-18 om 12.09.38

Dit zijn de superduper leuke beautyitems die ik kreeg: Benefit Galifornia Blush (mini size), Dior Addict Lipglow in 001 Pink en Dior Addict Lip Maximizer in 001 Pink.

Binnenkort gaan jullie zeker een review met uitgebreide foto’s en swatches zien op Weeks of Beauty! 🙂

Ik heb echt een geweldige verjaardagsweek gehad en voor iedereen met wie ik mijn verjaardag heb kunnen vieren: thanks voor de gezelligheid, liefde en de super leuke cadeautjes! ❤

Fijne zondag iedereen!

 

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s