I’m 22 now! – Birthday Haul

Deze week (en vorig weekend) stond in het teken van mijn 22ste verjaardag. En dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg! Ik heb een super leuke week gehad met twee fijne birthday lunches, een birthday diner en een birthday hightea.

Ik ben overspoeld door gezelligheid, lieve kaartjes en geweldige cadeautjes. Deze laat ik graag aan jullie zien omdat er ook nog eens een hoog beautygehalte in zit! ๐Ÿ™‚

Schermafbeelding 2017-06-18 om 13.09.10.png

Hoe leuk is dit: op mijn verjaardag (woensdag 14 juni) kreeg ik twee ballonnen via de post opgestuurd. Echt geweldig!

Schermafbeelding 2017-06-18 om 12.08.58

Ik ben tot op het bot verwend met mijn verjaardag. Op bovenstaande foto een impressie van de verwennerij waaronder het boek ‘Insta Grammar Cats’ vol met geweldige kattenfoto’s (top voor op de coffeetable) en een zelfgehaakte unicorn ( !!! + โค ). Wat niet op de foto past dat zijn de geweldige roze Nike Airs die ik kreeg en hetgeen waar in de foto is gemaakt: een portable fotostudio inclusief lampjes! Dus nu worden de foto’s op mijn blog voortaan veel beter! ๐Ÿ˜€

Schermafbeelding 2017-06-18 om 12.09.17Schermafbeelding 2017-06-18 om 12.09.38

Dit zijn de superduper leuke beautyitems die ik kreeg: Benefit Galifornia Blush (mini size), Dior Addict Lipglow in 001 Pink en Dior Addict Lip Maximizer in 001 Pink.

Binnenkort gaan jullie zeker een review met uitgebreide foto’s en swatches zien op Weeks of Beauty! ๐Ÿ™‚

Ik heb echt een geweldige verjaardagsweek gehad en voor iedereen met wie ik mijn verjaardag heb kunnen vieren: thanks voor de gezelligheid, liefde en de super leuke cadeautjes! โค

Fijne zondag iedereen!

 

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s