Colourpop 3th Birthday Collection

Niet alleen voor mij was Juni een birthdaymonth: ook Colourpop Cosmetics vierde haar verjaardag! Voor Colourpop was het de derde verjaardag en speciaal hiervoor brachten ze een speciale collectie uit en kwamen ze weer met een free with purchase LE Birthday eyeshadow!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.12.17Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.12.43Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.09.37

De collectie was alleen in zijn geheel te kopen en bestaat uit drie lipglosses, een highlighter en 4 single pressed eyeshadows. Het kwam in het schattige zilvere zakje en het velletje met stickers (net als de Party Favors bij een partijtje!). Bij aankoop van anything (en in mijn geval dus deze collectie) kreeg je daarnaast ook de Limited Edition Birthday Super Shock Shadow.

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.12.52Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.08.47Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.09.53

De vier pressed powder shadows. De kleuren in het Z-Palette zijn van links naar rechts: Rager – Cakewalk – The Big 3 – Party Favors. Het Z-Palette is van Colourpop zelf! Er passen 12 kleine pans in. Niet zo groot maar wel super handig voor vakantie!

De kleuren zijn alle vier super mooi glimmend en duochrome. Rager is geel met een gouden kleurshift, Cakewalk is paars met een lichtblauwe kleurshift. The Big 3 is wit met een groene/aqua kleurshift en Party Favors is oranje met een oranje/gouden shift.

Ik  ben echt dol op de pressed powder shadows van Colourpop want ze zijn super gepigmenteerd, goed aan te brengen en heerlijk te blenden. Ik merkte dat deze kleuren als swatch al heel gepigmenteerd waren maar op het oog verloor het een beetje intensiteit. Dit was met Fix+ op de kwast makkelijk op te lossen: de kleuren waren daardoor echt BOOM, super glimmend en bijna metallic. Prachtig!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.10.42

De linker vier swatches zijn de pressed powder shadows. Love it!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.10.04Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.13.23

De Super Shock Cheek is een highlighter in de kleur ‘Blow Me Out’. Voor mij is de kleur echt veeeeel te donker als highlighter maar ik kan hem goed als oogschaduwkleur gebruiken. De Super Shock Cheek highlighters van Colourpop zijn altijd extreem gepigmenteerd en mega mega mega creamy.

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.11.11

De goud/bruine swatch rechts van de oranje oogschaduw is ‘Blow Me Out’.

De LE Birthday oogschaduw die ik bij mijn bestelling kreeg is de Super Shock Shadow in Birthday Cake. De Super Shock Shadows zijn ook super duper gepigmenteerd en mega creamy. Zelfs zo creamy dat ik helaas niet zo goed met de oogschaduws kan blenden, maar ze zijn altijd prachtig om met de vingers aan te brengen op het ooglid voor een intense lidkleur.

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.10.30Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.10.15

Afgelopen jaren bracht Colourpop met hun verjaardag altijd een LE Super Shock Shadow uit met een speciale verpakking. Jaar 1 was daar Birthday Girl (roze). Ik kende Colourpop toen nog niet maar de shadow heb ik achteraf weten te bemachtigen via Ebay. Inmiddels is de kleur in de normale witte verpakking gewoon te koop.

Vorig jaar kwam Colourpop met Birthday Boy (paars) en ik herinner met nog goed hoe hyped iedereen was en hoe graag we Birthday Boy allemaal wilden bemachtigen. Het bleek vrij makkelijk te zijn want (in tegenstelling tot andere acties en LE’s), had Colourpop een enorme voorraad gemaakt hiervan.

En dit jaar was daar Birthday Cake (blauw). Met een verpakking to die for! Leuk trio zo samen!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.10.58

Van links naar rechts: Blow Me Out highlighter – Birthday Girl – Birthday Boy – Birthday Cake.

Alle drie de Super Shock Shadows zijn een bruinige kleur met grove gouden/bruine glitter. Love it! Dit is nou nog eens leuk om te verzamelen elk jaar!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.09.21Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.11.55

In de Party Bag zaten ook drie Ultra Glossy Lips (lipgloss) in een matching verpakking met de sterretjes. De oud rozige is Bash en bevat zilvere en roze glitters. De lichtste roze is RSVP: een beetje duochrome met een miniscule glitter. De paarse is Wishes: een paars/blauwe duochrome.

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.11.37

Swatches van links naar rechts: (Birthday Girl – Birthday Boy – Birthday Cake) – RSVP – Wishes – Bash.

De lipglosses van Colourpop zijn over het algemeen echt super gepigmenteerd. Vooral Bash in dit geval. Bij RSVP en Wishes ligt de nadruk meer op het duochrome effect en vind ik de pigmentatie iets minder. De glosses dragen prettig: niet te plakkerig en ook niet te waterig. Nadeel vind ik wel van RSVP en Wishes dat er een extra laagje nodig is om het duochrome effect en de pigmentatie een beetje voor elkaar te krijgen en dat maakt het dan wel weer een dikke substantie op je lippen. Bash is gelukkig helemaal top.

 

Van deze Birthday Collectie word ik erg blij! Het idee met de Party Favors Bag vind ik top en maakt het echt een cadeautje om het te krijgen/aan jezelf te geven. De Pressed Powder Shadows zijn top, de highlighter van top kwaliteit maar voor mij geschikter als oogshaduw ook. De lipglosses zijn mooi maar niet met de beste pigmentatie. De Super Shock Shadow vind ik weer helemaal geweldig voor in de Birthday Collectie! Leuk leuk leuk!

Heb jij de Colourpop Birthday Collectie weten te bemachtigen?

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s