Dior Addict Lip Glow in 001 Pink

Juni is mijn birthdaymonth en deze maand ben ik ontzettend verwend met prachtige cadeautjes, lieve kaartjes en gezelligheid! Ik schreef hier al over in deze blog.

Vandaar de eerste review van een van de cadeautjes die ik heb gekregen: de Dior Addict Lip Glow!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 12.00.20Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.56.31Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.56.22Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.55.54Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.56.40

De Dior Addict Lip Glow stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje maar vanwege de hoge prijs vond ik het niet iets om ‘zomaar’ te kopen. Lange leve verjaardagen :).

Ik las altijd enorm enthousiaste reviews voor de Lip Glow en tot nu toe ben ik nog geen review tegen gekomen van iemand die zegt dat de Lip Glow het bedrag niet waard is (ondanks dat het ‘slechts’  een lipbalm is). En daarnaast vind ik de verpakking zo mooi! Schattig en heel luxe. Iets wat ik wel tussen mijn collectie wil zien staan!

De Lip Glow is een color reviver balm wat inhoudt dat het je natuurlijke lipkleur een boost geeft.

‘Dior Addict Lip Glow is the must-have from Dior Backstage to enhance the lips and bring out their natural colour.
The first universal balm by Dior reacts to the unique chemistry of each woman’s lips to give them a natural flush of custom pink that suits her skin tone. As if revived from within, lips are fresh, full and radiant.’

Lipbalm dat reageert op de PH-waarde van de ‘drager’ is iets waar meerdere merken zich aan wagen. Daarover later meer, om het een en ander eens te vergelijken.

Op deze foto’s draag ik de Lip Glow. Op het moment dat ik het product op mijn lippen aanbreng gaat het een klein beetje stroef (dan schiet ik in ieder geval niet uit) maar het product lijkt vervolgens op mijn lippen te smelten zodat het perfect mijn lippen bedenkt en heel prettig aanvoelt. De Lip Glow is super hydraterend en ruikt heerlijk naar vanille.

Het is het perfecte product om altijd bij je te hebben voor gehydrateerde lippen met een subtiele, gezonde glans. Het duurt even een minuutje voordat de kleur zijn ‘intensiteit’ heeft bereikt en echt een andere kleur heeft aangenomen. Ik vind het heel erg mooi en ik snap de hype rondom dit product. Ik had zelf iets meer kleur wel leuk gevonden (omdat mijn lippen van zichzelf bijna geen kleur hebben), maar overall vind ik het een heel prettig product. Het blijft ook goed zitten voor een hydraterende lipbalm tijdens het eten en drinken: een groot pluspunt!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 12.40.34Schermafbeelding 2017-06-30 om 12.40.50Schermafbeelding 2017-06-30 om 12.41.11

De Dior Addict Lip Glows zijn er in verschillende uitvoeringen. Ik heb de 001 Pink en dan zijn er nog speciale kleuren die bij bepaalde collecties horen. Nu kan je bij Douglas ook de Berry kleur (zoals op dit sample kaartje) en de Lilac kleur kopen. Op buitenlandse websites zie ik ook een koraal kleur. Daar is dus dat beetje extra kleur dat ik zoek!

Verder zie je op dit sample kaartje ook nog een Lip Sugar Scrub (dit is precies hetzelfde soort product alleen dan is er nog scrub aan toegevoegd) en de Lip Maximizer (die ik ook voor mijn verjaardag heb gekregen, review volgt!).

Links draag ik de Dior Addict Lip Glow in 006 Berry (van het sample kaartje) echt rechts de 001 Pink. Het licht op de linkerfoto is niet helemaal mooi maar ik kan je vertellen dat de Berry Lip Glow echt een mooie, donkere tint aan mijn lippen gaf. Ik geloof dat ik de Berry Lip Glow ook op mijn verlanglijstje ga zetten!

Ik snap de hype rondom de Dior Addict Lip Glow volledig en ik ben er zelf ook weg van: het is een prachtig product om alleen al naar te kijken, het draagt prettig op je lippen en geeft het een mooie natuurlijke glow en lichte tint. Echter, er zit wel een omvangrijk prijskaartje aan vast.

De Dior Addict Lip Glow in 001 Pink koop je voor €38,71 via Douglas

Met je Douglas card krijg je korting!

Gelukkig zijn er ook alternatieven:

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.59.14Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.59.22

Van links naar rechts:

 • Dior Addict Lip Glow in 001
 • Catrice Ultimate Lip Glow in 010 One Shade Fits All
  €4,99 via Kruidvat
  Ziet er een beetje chemisch uit en zo ruikt het ook. De glow is wel heel mooi en subtiel, rozer dan die van Dior. De formule is heel stroef. De Lip Glow is er ook als ‘Glow Tintend Lippenbalsem’ die er iets vriendelijker en natuurlijker uitziet. Deze heb ik echter niet geprobeerd.
 • Maybelline Baby Lips in 01 My Pink
  $4,49 via Maybelline.com (niet voor NL)
  De Baby Lips ruikt super sterk naar vanille en is volgens mij een Limited Edition ((nog) niet in Nederland verkrijgbaar). De tint is zacht roze, iets intenser dan die van Catrice maar vergelijkbaar in kleur. De formule is vrij dun, het glibbert zo buiten de randjes van je lippen (maar wel super hydraterend en fijn in het dragen).
 • Hema Lip Colour Enhancer in 02
  €4,- via Hema
  De  geur van de Lip Colour Enhancer vind ik echt goddelijk (het is hetzelfde als de Soft Matt Lipbalm) en hij is verkrijgbaar in vier kleuren. Dit product brengt ook heel soepel aan, het product is eigenlijk ook iets te dun naar mijn wens (net als die van de Baby Lips) maar het is wel super hydraterend. Deze geeft verreweg de meeste kleur, waardoor het ook lijkt op een gewone lipgloss, maar dan in je eigen tint. Ik vraag me wel af in hoeverre zoveel kleur nog kan veranderen naar je eigen kleur, maar het is in ieder geval mooi!

Schermafbeelding 2017-06-30 om 11.59.34

De swatches zijn: Dior linksboven, Catrice linksonder, Maybelline Baby Lips rechtsboven en Hema rechtsonder.

Als je net als ik heel veel van mooie verpakkingen houdt en het geld wilt investeren in een fijn product, dan is de Dior Addict Lip Glow zeker een aanrader. Voor een lagere prijs zijn de Baby Lips en de Hema Lip Colour Enhancer ook zeker aanraders! Die van Catrice ben ik niet zo fan van.

Heb jij ervaring met een van deze producten?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s