Happy Pride met Laguna Cosmetics!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat gister de Pride Canal Parade was in Amsterdam. Elk jaar weer even gezellig, feestelijk en extra! Vorig jaar heb ik voor het eerst de Parade gezien en dit jaar was ik ook weer in Amsterdam. Het viel me op in Amsterdam en op social media, hoe on point de make-up van iedereen dit jaar was. Veel glitters, multi color en roze.

Speciaal voor de Pride Week heb ik een Pink look gemaakt met de glitters van Laguna Cosmetics. Laguna Cosmetics is een relatief nieuw merk dat geweldige pressed glitters maakt en ook super leuke chunky glitters: glitters in allerlei vormpjes en kleuren.

Schermafbeelding 2017-08-06 om 15.07.41

Dit zijn de glitters van Laguna Cosmetics die ik op dit moment in mijn collectie heb. De 5 pressed glitters in het palette zijn: ‘Clarify’ (blauw), ‘Cotton Candy’ (roze), ‘Gossip Girl’ (brons/goud), ‘Stellar’ (zilver holographic) en tot slot de groene pressed glitter die op dit moment (nog) niet in de officiële collectie zit maar wel lijkt op ‘Unbeleafable’, die wel voor iedereen verkrijgbaar is! 🙂

De pressed glitters zijn echt ideaal voor iedereen die wel met glitters aan de slag wilt gaan maar (net als ik) gek wordt van al die losse glitters. Deze pressed glitters zijn met een kwast super makkelijk in je make-up look aan te brengen en met een goede glitter primer blijven ze gedurende de dag goed zitten. Als je per ongeluk over de glitters veegt komt er wel wat glitter los maar het is niet zo dat meteen alleen van je gezicht is. Echt ideaal deze pressed glitters!

Schermafbeelding 2017-08-06 om 15.08.24

Daarnaast heb ik ook nog twee Chunky Glitters die heel leuk kunnen zijn om (bijvoorbeeld) op specifieke plekken een paar details aan te brengen. De blauwe met sterretjes is ‘Skyfall’ en de multi color confetti glitter is ‘Giggidy’. De potjes Chunky Glitters zitten echt heel vol, dus je doet er lekker lang mee.

Het beste nieuws van deze fijne glitters is dat Laguna Cosmetics niet duur is en regelmatig sales en acties heeft op de website én ook giveaways komen regelmatig voor op de socials!

Laguna Cosmetics Pressed Glitters koop je voor €6,95 via lagunacosmetics.com en de Chunky Glitters tussen de €4,50 en €4,75. 

Voor mijn Pride look gebruikte ik Giggidy in mijn ooghoeken (aangebracht met een wattenstaafje) en Gossip Girl op mijn linkerslaap en rechtwang (in het hartje), aangebracht met een kwastje.

Schermafbeelding 2017-08-06 om 14.45.39

Alle producten die ik heb gebruikt voor de Pride look:

Volgend jaar ga ik weer voor een nieuwe Pride Look, nu al zin in!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s