Benefit Boi-ing Erase Case

Kort geleden vernieuwde Benefit haar Boi-ing concealers en kwam ze uit met een extra concealer om deze collectie uit te breiden. Hoewel ik Benefit echt een heel leuk merk vindt, hadden de Boi-ing concealer nooit echt mijn aandacht getrokken, voornamelijk vanwege de saaie verpakking en omdat ik er eigenlijk nooit echt iets over hoorde.

Ik heb het idee dat er meer mensen met mij waren, want na de vernieuwing lees je ineens overal over de nieuwe concealers! En vandaag is dus Weeks of Beauty ook aan de beurt :). Ik had al een miniatuur concealer gekregen bij een bestelling bij Douglas, alleen dat was in kleur nummer 1 en dat is voor mij echt te donker. Ik had de textuur van het product dus even kunnen voelen en kunnen testen, maar dragen kon ik het nog niet.

Toen begon ik mij vervolgens meer te verdiepen in de concealers en werd ik steeds meer benieuwd. Ik hoopte dat Benefit Nederland met een leuke launch party zou komen voor de vernieuwde collectie, maar ook dat liet op zich wachten… Tot ik ineens de perfecte manier om de nieuwe concealers uit te proberen zag langskomen op de Amerikaanse Benefit website: een setje met miniatuur concealers! Dat is dus Benefit + alle concealers uitproberen + miniatuur producten (!!!) + een schattig etuitje: ik was om!

Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.24.44

Ik kan er echt niet over uit hoe schattig dit is! Het idee van de Boi-ing concealers is dat je de ‘foutjes’ op je gezicht kan ‘verbeteren’. De producten zien er ook uit als een roze gummetje en vandaar dit potloodetuitje. Ik val altijd al voor miniatuur producten maar zeker als de producten in een setje met een extraatje komen: in dit geval het etuitje. Zo voel ik me een beetje een professionele beautyblogger, die eigenlijk altijd dit soort producten krijgen in hun PR pakketjes, haha!

Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.23.26Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.23.32Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.23.37

In het setje zit ook een boekje met uitleg bij alle concealers, want elke concealer heeft een eigen toepassing.

Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.23.46

De Boi-ing Hydrating Concealer (links, de concealerstick) heeft een lichte dekking en heeft de eigenschap dat het de huid hydrateert.

De Boi-ing Industrial Strength Concealer (de bovenste met witte verpakking) is de meest dekkende concealer en is geschikt voor super donkere kringen en rode vlekken in het gezicht.

De Boi-ing Airbrush Concealer (onder) heeft ook een volledige dekking alleen dan is de finish meer flawless.

De Boi-ing Brightening Concealer (rechts) is er om donkere kringen onder je ogen te verhelderen. De concealer heeft ook een lichte peachy tint voor color-correcting.

Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.24.55

De Hydrating Concealer is een stick concealer die in het midden de concealer heeft en daarom heen een hydraterend component, een soort van lipbalm. Als je het op doet voelt het ook heel hydraterend, bijna een soort van waterig.

De dekking is inderdaad erg sheer, dat komt omdat het hydraterende component zich mengt met de concealer (dat kan je straks goed op de swatches zien).

Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.25.11Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.25.22Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.25.48Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.26.05

De swatches zijn van links naar rechts: Hydrating Concealer – Industrial Strength Concealer – Airbrush Concealer – Brightening Concealer

Bij de Hydrating Concealer zie je duidelijk het hydraterende component er omheen en is in het geheel vrij waterig. De Industrial Strength Concealer is vrij stevig in textuur en heeft een zware dekking. De Airbrush Concealer is mega creamy en smelt tijdens het gebruik echt samen met de huid (waar de Industrial Strength Concealer wat meer op de huid blijft liggen). Tot slot de Brightening Concealer waarvan je op de swatch goed ziet dat de concealer meer peachy kleurig is, maar ook weer niet zo overdreven dat het je ogen meteen een andere kleur geeft onder je ogen.

De concealers zijn het beste te gebruiken als je ze aanbrengt met je vingers. Vanwege de creamy textuur werken ze het beste als ze door je vingers samen smelten met de huid.

Schermafbeelding 2017-08-11 om 18.05.53

Op de foto heb ik op mijn linkeroog (rechts op de foto) de Boi-ing Brightening Concealer op en op de andere geen concealer. Wat een verschil! Ik ben echt onder de indruk! De roodheid en pukkeltjes op mijn kin heb ik weggewerkt met de Boi-ing Airbrush Concealer: ook al zo top!

Enige aanmerking op de concealers is dat ze altijd afgepoederd moeten worden, omdat ze zo creamy zijn en daarom wel makkelijk gaan ‘lopen’. Maar ja, een beetje poeder dus en dat is opgelost! De miniatuur versie van de Brightening Concealer zit in een smal potje waar je snel product van onder je nagel krijgt, dat is ook jammer, maar alleen bij deze miniatuur aan de hand. Wie weet koop ik in de toekomst wel een full size en dan heb ik daar geen last meer van!

De Benefit Boi-ing Erase Case koop je voor $26 op de Amerikaanse website van Benefit (daar heb je Shipito bij nodig om het naar NL te sturen). In Nederland kan je gewoon bij Douglas de full size producten kopen!

Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.26.20Schermafbeelding 2017-08-11 om 16.26.26

Bij mijn aankoop kreeg ik ook nog twee miniatuur producten in een speciale actie: de Total Moisture Facial Cream (ik ben benieuwd naar de skin care van Benefit!) en nog een Boi-ing Airbrush Concealer. Voorlopig heb ik in ieder geval genoeg Benefit concealers, haha!

Daarnaast kreeg ik ook nog twee samples, die je standaard kan uitkiezen bij een bestelling op de Amerikaanse Benefit website. Ik ben helemaal happy met alle schattige goodies!

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s