USA beauty wishlist

Op het moment dat deze blog online komt zit ik in het vliegtuig naar de Verenigde Staten. Ik verwacht een hele hoop leuke beautyitems tegen te gaan komen in de VS die ik dan ook eindelijk eens in real life kan zien en kan gaan swatchen! Want internet shoppen is hartstikke leuk, maar het is ook wel eens fijn om alles te kunnen swatchen en vergelijken voordat je iets koopt.

Ik heb voor mijzelf een verlanglijstje gemaakt met dingen die ik absoluut wil gaan bekijken, swatchen en vergelijken in de VS. En, als er mooie dingen tussen zitten die het geld waard zijn, hoop ik ook met een paar juweeltjes uit deze lijst weer thuis te komen!

Schermafbeelding 2017-08-22 om 12.35.15

Sephora heeft in samenwerking met Moschino een super schattig collectie uitgebracht met oogschaduwpalettes, kwasten en deze highlighter. Op internet al dubbel en dwars uitverkocht, dus hopelijk kan ik hem in store nog bemachtigen!

Schermafbeelding 2017-08-22 om 12.37.13

Benefit Cosmetics heeft liquid lipsticks (met glossy finish) uitgebracht! Deze wil ik ook wel eens swatchen, eens kijken of de kwaliteit verrassend is en of er bijzondere kleuren tussen zitten.

Schermafbeelding 2017-08-22 om 12.38.55

Becca Cosmetics heeft een nieuwe Limited Edition highlighter uitgebracht, die in het lijstje met de Rose Quartz en Prismatic Amethyst passen. Op deze swatch lijkt de kleur een mix van die twee, maar ik wil hem in real life ook eens zien!

Dit zijn drie eyeshadow palettes die ik met elkaar wil gaan vergelijken om te kunnen kiezen uit een van de drie. Het Tarte Tartelette in Bloom palette, het Urban Decay Naked Heat palette en het Marc Jacobs Eye-Conic Multi-Finish Eyeshadow Palette in Scandalust.

Laura Mercier Translucent Setting Powder & Milk Makeup Blur Stick: beide producten die al een tijdje op mijn lijstje staan om eens te testen. Zeker de Laura Mercier poeder is super populair, dus ik ben benieuwd!

Schermafbeelding 2017-08-22 om 13.24.00

Zonder grappen: al jaaaaaren lang wil ik dolgraag rollerballs van de Marc Jacobs Daisy parfums. Ik gebruik Daisy al jaren en het lijkt me zo handig om een rollerball ervan in mijn tas te hebben. Echter: deze rollerballs zijn exclusief voor Amerika en Canada, dus ik heb ze nooit weten te bemachtigen.

Too Faced komt met een hele peach collectie and I couldn’t be more excited! Het duurt niet lang meer voordat deze collectie in de winkels komt en alles eraan is veelbelovend: de verpakking, de geur van peaches (net als het oogschaduw en face palette, het ruikt zo lekker!) en het kenmerk dat alle producten gericht zijn op een matte finish voor je gezicht. Ik ben het meest benieuwd voor de Blurring/Fixing Powder en de Fixing Mist.

Sephora heeft altijd hele fijne setjes met mini versies van verschillende producten, zodat je van alles kunt testen. Dit setje op de foto is er niet persé eentje die ik wil aanschaffen, maar ik ga de setjes wel in de gaten houden bij Sephora. Zeker in aanloop naar de feestdagen (oktober, november) komen er veel setjes uit en wie weet wat voor leuke dingen daar tussen zitten!

Ik heb heel erg gelukkig dat ik in aanloop naar de feestdagen in de VS ben. Dat betekent dat ik veel launches van Holiday collecties mee ga maken en ze in de winkel gewoon kan bekijken en uitproberen.
Hourglass is een van de merken die bekend staan om hun Holiday face palettes en ook dit jaar komen ze weer met juweeltjes, als we bovenstaande sneak peeks mogen geloven! De face powders van Hourglass staan sowieso al bekend om hun top kwaliteit, dus ik kan niet wachten om deze te gaan testen!

De Liquid Glitter Eyeshadows van Stila wil ik al een hele tijd proberen maar ik dacht van weet je wat, ik bewaar ze gewoon om in de VS te kunnen kopen. En een paar dagen terug zag ik ineens dat Stila voor de feestdagen met een setje komt met 3 mini’s! Perfectttt!

En tot slot nog een keer Too Faced! Too Faced staat bekend om de epische Holiday Collections en ook dit jaar ziet alles er weer veelbelovend uit! Ik heb sowieso mijn oog op de te geweldige Unicorn Survival Kit (want Unicorns, duhhhh) maar in de andere dingen ben ik ook geïnteresseerd! Eindelijk kan ik het eens up close gaan bekijken!

Ik ga me wel vermaken daar in de VS! 🙂 Ik houd jullie op de hoogte met shoplogs, natuurlijk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s